Vergaderlocatie Breda

VERGADERLOCATIE BREDA

De vergaderruimte is onderdeel van onze creatieve hotspot genaamd Brandpunt en ligt vlakbij de Grote Kerk in het centrum van Breda.

Dit jaar zijn we uitgeroepen tot de gezelligste binnenstad van Nederland. Brandpunt ligt op 10 minuten loopafstand vanuit Breda Centraal Station en ligt in hartje Breda. Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren in parkeergarages “de Barones”, “de Prins” of “Vlaszak”, allemaal op ca. 5 minuten loopafstand. Ideaal wanneer bezoekers vanuit diverse locaties en op verschillende manieren moeten reizen om op onze vergaderlocatie in Breda samen te komen.

BEL ME TERUG.

Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht

Wij houden ons volledig aan de huidige RIVM maatregelen. Onze vergaderruimte biedt voldoende ruimte om op veilige afstand een vergadering, bespreking of presentatie te houden. Heb je vragen over onze RIVM maatregelen of wil je eens kijken naar de locatie en onze ruimte? Laat het ons weten of kom langs om het te bekijken.

Vergaderlocatie Breda huren

RUIMTE

Veelzijdige, grote ruimte
Per dagdeel te huren
Ook avonden & weekend

Vergaderlocatie Breda

FACILITEITEN

Podium + beamer
Geluidsinstallatie
Flip-over + stiften

Vergaderlocatie Breda

HORECA

Warme & koude dranken
Lunch & warme snacks
Gebak van patisserie Nettur

* Wij houden rekening met allergieën.

Vergaderlocatie Breda

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Zijn er deelnemers met allergieën of speciale wensen? Heb je een evenement wat nét even anders is of wil je onze ruimte huren om een dag in stilte te werken? Geen probleem! Onze vergaderruimte is laagdrempelig met een ontspannen sfeer en eenvoudig aan te passen naar jouw specifieke wensen.

Bekijk hieronder onze basis prijslijst. Wij hebben veel ervaring met maatwerk inrichting van onze vergaderzaal en kunnen, waar je wilt, aanpassingen maken. Neem gerust vrijblijvend contact op voor al je vragen. We denken graag met je mee.

RESERVEER DE VERGADERZAAL OF VRAAG
VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE AAN


Hele dagHalve dag


Koffie/theeLunchGebakSnacksBorrel

 

Velden met een * zijn verplicht