VERGADERLOCATIE BREDA

Op zoek naar een creatieve vergader locatie in het centrum van Breda? De creatieve hotspot Brandpunt heeft twee inspirerende vergaderruimtes. Beide ruimtes hebben een creatieve, ontspannen sfeer en zijn gemakkelijk aan te passen naar jouw wensen.

Vergaderruimte De Grote Kerk

Creatieve vergaderruimte

Uniek uitzicht op de kerk

Maximaal 15 personen (vergadertafels)

Geschikt voor: vergaderingen, presentaties, workshops, brainstorm sessies, trainingen, breakout room.

Vergaderruimte De Huiskamer

Sfeervolle, multifunctionele vergaderruimte

Veelzijdige ruimte met podium

Max. 25 personen (vergadertafels) max. 75 personen (enkel stoelen)

Geschikt voor: vergaderingen, workshops, trainingen, lezingen, events, toneel, muziek, film.

Brandpunt is een unieke locatie om te vergaderen in een dynamische, creatieve hotspot, waar horeca, winkel en een laserwerkplaats samenkomen. Dus ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor je event of vergadering? Binnen Brandpunt hebben we diverse mogelijkheden qua ruimte, faciliteiten en maatwerk.

Centrale ligging, nabij CS Breda en parkeergarages

Brandpunt ligt op 5 minuten loopafstand vanuit Breda Centraal Station en ligt in hartje Breda. Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren in parkeergarages “de Barones”, “de Prins” of “Vlaszak”, allemaal op ca. 5 minuten loopafstand. Ideaal wanneer bezoekers vanuit diverse locaties en op verschillende manieren moeten reizen om op onze vergaderlocatie in Breda samen te komen.

Uitgebreide lunchmogelijkheden

Bij Brandpunt kun je uiteraard ook terecht voor een lekkere lunch. Wij maken graag een broodjes-lunchbuffet voor groepen vanaf 9 personen. Hierbij zijn diverse extra opties mogelijk, zoals een lekkere salade of een heerlijke soep. We houden rekening met allergieën en dieetwensen; op onze menukaart hebben we vegetarische, vegan en glutenvrije opties. Geef gerust je wensen door bij het boeken van een lunch.

Kleinere groepen kunnen aanschuiven in onze lunchroom, waarbij iedereen een keuze van de lunchkaart kan maken.

Wil je de dag starten met een gezonde smoothie of is er behoefte aan een tussendoortje, zoals een worstenbroodje of fruit, dan is dat ook mogelijk

Afsluitende borrel of een avond sessie ?

Normaal is Brandpunt enkel overdag geopend, maar qua mogelijkheden kunnen wij ook een afsluitende borrel of een avond sessie faciliteren. Wij hebben een mooie bar waar we alle mogelijkheden voor een gezellige borrel, eventueel gecombineerd met lekkere borrelhapjes.

Daarnaast is het ook mogelijk om een vergaderruimte te boeken in de avonduren. Heb je een speciaal event of heb je specifieke wensen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor de werkpaarden die in de avond gewoon door willen gaan met vergaderen kunnen wij een lekkere gezonde maaltijd maken. Onze huiskok pakt de pannen en potten erbij voor groepen vanaf 20 personen, waarbij we de maaltijd kunnen afstemmen op specifieke wensen.

Multifunctionele ruimte

Vergaderruimte De Huiskamer is niet alleen geschikt voor vergaderen. Aangezien we een mooi, groot podium hebben met bijbehorende licht- en geluidsfaciliteiten, is deze ruimte ook geschikt voor speciale events.

Zowel overdag, als in de avonduren kunnen wij jouw lezing, voorstelling, presentatie verzorgen. Ook is de ruimte voor muziek, film, toneel of andere specifieke events geschikt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Breakout room

Wil je de vergadering of brainstormsessie opbreken in kleinere groepen? De vergaderruimte De Grote Kerk is ook als extra optie bij te boeken bij de vergaderzaal beneden.

BEL ME TERUG.

Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

    Velden met een * zijn verplicht