fbpx
Vergaderlocatie Breda

VERGADERLOCATIE BREDA

De vergaderruimte is onderdeel van onze creatieve hotspot genaamd Brandpunt en ligt vlakbij de Grote Kerk in het centrum van Breda.

Dit jaar zijn we uitgeroepen tot de gezelligste binnenstad van Nederland. Brandpunt ligt op 10 minuten loopafstand vanuit Breda Centraal Station en ligt in hartje Breda. Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren in parkeergarages “de Barones”, “de Prins” of “Vlaszak”, allemaal op ca. 5 minuten loopafstand. Ideaal wanneer bezoekers vanuit diverse locaties en op verschillende manieren moeten reizen om op onze vergaderlocatie in Breda samen te komen.

BEL ME TERUG.

Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Velden met een * zijn verplicht

  Vergaderen in Corona tijd? Dat kan bij Brandpunt, geheel volgens de huidige regels en maatregelen van het Kabinet. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en doen er alles aan om belangrijke of essentiele fysieke vergaderingen veilig mogelijk te maken.

  Onze voorzorgsmaatregelen en mogelijkheden:
  1. We controleren iedereen bij binnenkomst met de Corona Check app; hiermee vervalt de verplichting tot 1,5 meter afstand en kan er met max. 35 personen worden vergaderd.
  2. Wil je op 1,5m. afstand vergaderen? Dat kan ook; Onze zaal is dan geschikt tot een maximum van 15 personen op 1,5 meter afstand.
  3. Goede mechanische ventilatie in de zaal en de ramen kunnen open.
  4. Ontsmettingsmaterialen zijn voldoende aanwezig.
  5. Vaste plekken om de bewegingen zoveel mogelijk te beperken.

  Met deze maatregelen kun je veilig vergaderen volgens de richtlijnen.
  Mochten er deelnemers zijn die niet fysiek aanwezig kunnen zijn? Geen probleem. Onze vergaderruimte heeft een aparte snelle wifi aansluiting zodat ook online streamen met Zoom, Google Meet of Microsoft Teams mogelijk is.

  Heb je vragen over de maatregelen of wil je eens kijken naar de locatie en onze ruimte? Laat het ons weten of kom langs om het te bekijken.

  Vergaderlocatie Breda huren

  RUIMTE

  Veelzijdige, grote ruimte
  Per dagdeel te huren
  Ook avonden & weekend

  Vergaderlocatie Breda

  FACILITEITEN

  Podium + beamer
  Geluidsinstallatie
  Flip-over + stiften

  Vergaderlocatie Breda

  HORECA

  Warme & koude dranken
  Lunch & warme snacks
  Gebak van patisserie Nettur

  * Wij houden rekening met allergieën.

  Vergaderlocatie Breda

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Zijn er deelnemers met allergieën of speciale wensen? Heb je een evenement wat nét even anders is of wil je onze ruimte huren om een dag in stilte te werken? Geen probleem! Onze vergaderruimte is laagdrempelig met een ontspannen sfeer en eenvoudig aan te passen naar jouw specifieke wensen.

  Bekijk hieronder onze basis prijslijst. Wij hebben veel ervaring met maatwerk inrichting van onze vergaderzaal en kunnen, waar je wilt, aanpassingen maken. Neem gerust vrijblijvend contact op voor al je vragen. We denken graag met je mee.

  RESERVEER DE VERGADERZAAL OF VRAAG
  VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE AAN

  De vergadermenu’s zijn inclusief koffie, thee, koekjes en water. Selecteer het gewenste vergadermenu en eventuele opties hieronder voor een prijsindicatie. (Let op: de feitelijke prijzen kunnen iets afwijken; na aanvraag ontvang je van ons een exacte prijsopgaaf)
  Gebakje uit eigen patisserie – €3,95
  Uit de oven – €1,95
  Thaise groene Kip-Curry met gebakken rijst groenten & huisgemaakte loempia’s – €17,50
  10
  Prijs per persoon:
  Total 

    

   Velden met een * zijn verplicht