Creatieve en Inspirerende trainingslocatie in Breda

Welkom bij Brandpunt, de perfecte heidag locatie in het levendige centrum van Breda. Onze faciliteiten, strategisch gelegen nabij het centraal station, bieden inspirerende ruimtes voor uw strategische sessies, teambuilding of creatieve workshops. Op slechts een steenworp afstand van het centraal station, omgeven door de dynamiek van de stad, is Brandpunt niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ook de perfecte plek om afgezonderd en toch midden in het stedelijke leven te zijn.

Bij Brandpunt vindt u ‘De Huiskamer’, een ruime en multifunctionele vergader locatie die zich uitstekend leent voor grotere groepen en diverse activiteiten. De open en flexibele opzet zorgt voor een perfecte omgeving voor interactie, samenwerking en creativiteit. ‘De Grote Kerk’, daarentegen, biedt een intiemere setting voor kleinere groepen, ideaal voor gerichte discussies en diepgaande brainstorm sessies. Deze kleinere ruimte creëert een warme, huiselijke sfeer die bijdraagt aan een productieve en comfortabele heidag locatie.

BEL ME TERUG.

Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Velden met een * zijn verplicht

  vergaderlocatie Breda Vergaderruimte

  RUIMTES

  Grote vergaderruimte:30 pers.
  Kleine vergaderruimte:15 pers.
  Creatieve, inspirerende omgeving

  vergaderlocatie Breda Vergaderruimte

  FACILITEITEN

  Beamer en aparte wifi
  Presentatie mogelijkheden
  Brainstorm wall / rol

  Multifunctionele vergaderzaal in Breda

  HORECA

  Incl. koffie, thee, water
  Lunch mogelijkheden
  Tussendoortjes, snacks, fruit

  Vergaderlocatie De Grote Kerk

  Creatieve, inspirerende vergaderlocatie

  Uniek uitzicht op de kerk

  Maximaal 15 personen (vergadertafels)

  Geschikt voor: vergaderingen, heidag sessies, workshops, brainstorm sessies, trainingen, breakout room.

  Vergaderlocatie De Huiskamer

  Sfeervolle, multifunctionele vergaderlocatie

  Veelzijdige ruimte met podium

  Max. 25 personen (vergadertafels) max. 75 personen (enkel stoelen)

  Geschikt voor: vergaderingen, workshops, trainingen, lezingen, events, toneel, heidag, presentaties.

  Waarom Kiezen voor Brandpunt als Jouw Heidag locatie in Breda?

  Kies voor Brandpunt in Breda als uw heidaglocatie en ervaar een unieke combinatie van inspirerende omgeving en faciliteiten. Onze sfeervolle vergaderruimtes, ‘De Huiskamer’ en ‘De Grote Kerk’, zijn perfect ingericht om uw team te inspireren en te motiveren. Brandpunt onderscheidt zich met een warme, inspirerende sfeer, die deelnemers aanmoedigt tot open dialoog en vernieuwend denken.
  Met onze technische ondersteuning en diverse cateringopties, garanderen we een heidag die niet alleen productief, maar ook onvergetelijk is. Of het nu gaat om een uitgebreid lunchbuffet of tussentijdse snacks zoals verse muffins, ambachtelijke worstenbroodjes en smakelijk fruit – bij Brandpunt zorgen we voor een ervaring die de energie hoog houdt en de geesten scherp. Kies voor Brandpunt als uw heidag locatie in Breda voor een dag vol inspiratie, effectieve teambuilding en ongeëvenaarde gastvrijheid.

  Wat voor soort faciliteiten biedt Brandpunt voor een heidag?

  Ben je op zoek naar de perfecte heidaglocatie of trainingslocatie in Breda? Zoek niet verder dan Brandpunt! Gelegen in het hart van Breda, biedt Brandpunt een unieke, inspirerende omgeving die perfect is voor een breed scala aan trainingen en cursussen. Bij Brandpunt bieden we diverse trainingsruimtes die geschikt zijn voor verschillende soorten trainingen, van kleine workshops tot grotere trainingssessies.

  Bij Brandpunt bieden we diverse faciliteiten om uw heidag succesvol en productief te maken. Naast technische ondersteuning zoals een beamer en aparte WiFi, bieden we ook een brainstormmuur voor creatieve sessies. Onze vergaderruimtes, zijn flexibel in te richten om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien is het mogelijk om een breakout ruimte of tafel te huren voor kleinere groepen of sub-sessies tijdens uw heidag of training, wat ideaal is voor workshops of groepswerk.

  Wat zijn de capaciteiten van de heidag locaties bij Brandpunt?

  Bij Brandpunt bieden we uiteenlopende mogelijkheden voor uw heidag. Onze locaties variëren van intieme ruimtes voor kleine groepen tot grotere zalen die tot 75 deelnemers in een presentatie- of lezingopstelling kunnen accommoderen. Vertel ons uw specifieke wensen en we adviseren u graag over de meest passende ruimte voor uw evenement.

  Vergader locatie “De Huiskamer” De Huiskamer, gelegen op de begane grond, is een inspirerende en multifunctionele ruimte met een gezellige, huiselijke sfeer. Deze ruimte is uitgerust met alle benodigde faciliteiten voor een effectieve heidag, waaronder een podium, beamer, microfoon, versterkt geluid, brainstormmuur en flipovers. De Huiskamer biedt plaats aan maximaal 25 personen in een vergaderopstelling of tot 75 personen in een opstelling met enkel stoelen.

  Vergader locatie “De Grote Kerk” De Grote Kerk, gesitueerd op de tweede verdieping, biedt een lichte en inspirerende ruimte met een prachtig uitzicht op de iconische Grote Kerk van Breda. Voel de levendigheid van de stad terwijl u werkt in deze vergaderruimte, uitgerust met een beamer en uitschuifbaar scherm, whiteboard, brainstormrol en flipovers. De Grote Kerk is ideaal voor kleinere groepen, met een maximale capaciteit van 18 personen in een vergaderopstelling.

  Welke cateringopties biedt Brandpunt voor heidagen?

  Om uw heidag bij Brandpunt extra bijzonder te maken, bieden wij een verscheidenheid aan cateringopties. Van verse barista koffie en thee tot een scala aan smakelijke tussendoortjes en maaltijden, wij zorgen dat uw team de hele dag door energiek blijft. Bij de zaalhuur is koffie, thee en water standaard inbegrepen. Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende cateringsopties, zoals:

  • Exclusieve gebakjes van patisserie Nettur, perfect voor een zoete pauze.
  • Een assortiment aan tussendoortjes waaronder worstenbroodjes, pittige groentebroodjes, muffins en vers fruit.
  • Een keuze uit frisdranken, gezonde smoothies of alcoholische dranken voor een verfrissende pauze.
  • Een uitgebreid lunchbuffet of à la carte opties in onze sfeervolle horecaruimte.
  • De mogelijkheid om de dag af te sluiten met een gezellige borrel.

  Elke heidag is uniek, en daarom passen we graag onze catering aan uw specifieke wensen aan. Heeft u bijzondere verzoeken of dieetvoorkeuren? Laat het ons weten, en we zorgen ervoor dat uw heidag op culinair gebied een succes wordt!

  Kan ik mijn vergaderruimtes vooraf bekijken?

  Absoluut, het is zeker mogelijk om onze faciliteiten van tevoren te bezoeken voor uw heidag. We begrijpen dat het kiezen van de juiste heidag locatie cruciaal is voor het succes van uw evenement. Daarom nodigen we u graag uit voor een persoonlijke rondleiding door onze ruimtes, ‘De Huiskamer’ en ‘De Grote Kerk’. Tijdens de bezichtiging kunt u de unieke sfeer en inrichting van onze locaties zelf ervaren en nagaan hoe deze aansluiten bij uw wensen voor de heidag.

  Om een afspraak voor een bezichtiging te maken, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon, of ons online terugbelformulier invullen. We staan klaar om u te ontvangen, uw vragen te beantwoorden en samen met u de mogelijkheden voor uw heidag locatie te verkennen. We bieden graag een rondleiding aan waarbij we de verschillende faciliteiten laten zien, inclusief onze technische middelen en cateringopties. We bespreken ook hoe we de ruimtes kunnen aanpassen aan uw specifieke behoeften om een productieve en inspirerende heidag te garanderen.

  Is er korting mogelijk bij regelmatige teambijeenkomsten en heidagen?

  Ja, bij Brandpunt begrijpen we het belang van regelmatige teambijeenkomsten en heidagen voor organisatieontwikkeling. Daarom ondersteunen we graag langdurige relaties en terugkerende evenementen door het aanbieden van speciale kortingen. Als u van plan bent om herhaaldelijke heidagen of meerdaagse strategische sessies bij ons te organiseren, komen uw boekingen in aanmerking voor aantrekkelijke kortingsmogelijkheden. Dit maakt het plannen van heidagen bij Brandpunt niet alleen praktisch en inspirerend, maar ook kosteneffectief.

  Daarnaast bieden we cumulatieve kortingen voor meerdaagse evenementen. Als uw heidag meerdere dagen duurt, kunnen we een pakket samenstellen dat financieel aantrekkelijk is, zonder in te leveren op de kwaliteit en de unieke ervaring die wij bieden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken. Ons team staat klaar om met u samen te werken en een pakket op maat te creëren dat perfect aansluit bij uw behoeften en budget.

  Zijn er parkeermogelijkheden in de buurt van Brandpunt?

  Ja, er zijn meerdere parkeeropties in de buurt van Brandpunt. Onze vergaderlocatie in het centrum van Breda is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 5 minuten lopen van het centraal station. Daarnaast zijn er diverse parkeergarages in de omgeving, zoals Parkeergarage Concordiastraat, Parkeergarage de Barones, en Parkeergarage Q-Park Centrum. Deze garages bieden ruime en veilige parkeermogelijkheden voor bezoekers die met de auto komen, waardoor Brandpunt een gemakkelijk toegankelijke locatie is voor uw training of heidag.

  MEER INFORMATIE over heidag locatie in breda huren

  Door onderstaand contactformulier in te vullen neem je contact met ons op over de over de mogelijkheden om een heidag locatie of vergaderruimte te huren. Wij zullen je zo snel mogelijk reageren met de beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. Heb je andere wensen zoals een grotere groep of een ander soort event dan een heidag? Neem dan even contact met ons op.

    

   Velden met een * zijn verplicht