WIJ ZIJN JOUW CAFÉPUNT

Zodra je binnenkomt ervaar je de gezellige warme huiskameruitstraling van ons café. Hier hangt een rustige en aangename sfeer. Plof binnen neer op een bank en gun jezelf wat genot of neem plaats op het terras met het mooie uitzicht op de Grote Kerk of bestel een koffie to-go!

Creatieve hotspot Breda - concept store

KOFFIE

Koffie gemaakt met de eerste fair-chain boon ter wereld. Ontdek nieuwe smaak combinaties zoals een bieten cappuccino, lavendel latte of een golden latte.

Koffie to-go
Plantaardige melkvervangers

Creatieve hotspot Breda

FOOD

Ontbijtjes om je dag goed mee te starten. Warme tosti’s en naan gerechten voor de lunch. Last but not least – lekkerste gebak van Breda door Judie.

Vegan opties
Glutenvrije opties

Creatieve hotspot Breda

BORREL

Borrel time! Doe eens gek en ga voor een Black Sabbath, een bijzondere quadrupel, of een Jopen Extra Stout.. Wij hebben genoeg keuze aan lekkere bieren, heerlijke borrelhapjes erbij van draadjesvlees bitterballen tot vegan BIETerballen.. krijg je er al zin in?

FLEXWERKEN

Op zoek naar een fijne werkplek? Even een andere omgeving, met een relaxte sfeer. Plof neer met een boek, of tik geconcentreerd weg achter je laptop. Wij zullen je niet lastigvallen.

Wij werken nu samen met Choosewise, je checkt in en betaalt maar een klein bedrag per minuut. Wat kun je verwachten:

  • Koffie/ thee en water zijn bij de prijs inbegrepen
  • Steady en beveiligd wifi-netwerk + stopcontacten
  • Voldoende afstand
  • We scannen enkel de vaccinatie QR-code en jij scant de QR code van Choosewise om in en uit te checken
Creatieve hotspot Breda - concept store

JUDIE VAN PATISSERIE NETTUR

Ontstaan vanuit de passie van Judie Rutten voor het maken van heerlijke patisserie producten. Waar bakken al jaren in de familie zit, is het pad naar een eigen patisserie niet onlogisch. Net zoals Steve Jobs in zijn garage begon, begon Judie haar eigen keuken thuis. Nu heeft ze haar eigen patisserie om de hoek en komt ze iedere week haar taartjes langsbrengen.