Creatieve en Inspirerende Workshop locatie in Breda

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw workshop? Welkom bij Brandpunt, waar wij uitstekende faciliteiten bieden voor een breed scala aan workshops. Gelegen in het hart van Breda, op slechts vijf minuten loopafstand van het centraal station, biedt Brandpunt een unieke, gastvrije sfeer die perfect aansluit bij het geven van workshops.

Onze multifunctionele ruimte, De Huiskamer, is de ideale plek voor workshops die privacy en focus vereisen. Met zijn huiselijke sfeer en flexibele indeling is deze ruimte perfect voor grotere groepen. Voor een meer dynamische en semi-openbare setting, biedt onze grote tafel in de horeca- en winkelruimte een unieke workshopervaring. Deze ruimte is perfect voor kleinere groepen van maximaal 12 personen. Omgeven door de levendige sfeer van Brandpunt, biedt deze setting een inspirerende omgeving voor creatieve en interactieve workshops.

Met onze centrale ligging in Breda, gemakkelijke bereikbaarheid, en uitstekende cateringopties, is Brandpunt een plek waar leren en creatieve energie hand in hand gaan.

BEL ME TERUG.

Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Velden met een * zijn verplicht

  Multifunctionele vergaderruimte in Breda

  RUIMTES

  Grote workshop ruimte: 30 pers.
  De Grote Tafel: 12 pers.
  Creatieve, inspirerende omgeving

  Workshop locatie breda

  FACILITEITEN

  Beamer en aparte wifi
  Ruime tafels
  Brainstorm wall / rol

  Multifunctionele vergaderzaal in Breda

  HORECA

  Incl. koffie, thee, water
  Lunch mogelijkheden
  Tussendoortjes, snacks, fruit

  Workshop ruimte De Grote Tafel

  Creatieve workshop ruimte

  Dynamische en semi-openbare setting

  Maximaal 12 personen (één grote tafel)

  Geschikt voor: workshops, brainstorm sessies, breakout room.

  Workshop ruimte De Huiskamer

  Sfeervolle, multifunctionele workshop ruimte

  Veelzijdige ruimte met podium

  Max. 30 personen (vergadertafels) max. 75 personen (enkel stoelen)

  Geschikt voor: workshops, cursussen, trainingen en events.

  Waarom Kiezen voor Brandpunt als Jouw workshop locatie in Breda?

  Bij Brandpunt in Breda transformeren we elke workshop in een unieke beleving en gaan we verder dan alleen het bieden van een locatie. Onze workshop locatie is meer dan alleen een ruimte – het is een plek waar ideeën bloeien en interactie centraal staat.  Temidden van de bruisende energie van Brandpunt, vind je de ideale inspiratiebron voor elke workshop.

  Brandpunt onderscheidt zich door een unieke, huiselijke sfeer, die deelnemers uitnodigt tot openheid en creativiteit. Onze faciliteiten en heerlijke cateringopties, ondersteunen elke workshop perfect. Kies voor een locatie die niet alleen praktisch is, maar ook bijdraagt aan een creatieve en duurzame gemeenschap. Brandpunt is dé plek in Breda waar workshops tot leven komen.

  Wat voor workshops kan ik organiseren bij Brandpunt?

  Brandpunt is een veelzijdige locatie voor het organiseren van diverse soorten workshops. Of het nu gaat om artistieke en creatieve sessies, zoals schilderen of handwerk, zakelijke trainingen, educatieve workshops, of persoonlijke ontwikkelingsworkshops, onze ruimtes zijn aanpasbaar aan diverse thema’s en stijlen. Wij ondersteunen een inspirerende en productieve omgeving die past bij uw unieke workshop concept.

  Hoeveel mensen kunnen er in de workshop ruimte?

  De capaciteit van onze workshopruimtes varieert afhankelijk van de gekozen opstelling. ‘De Huiskamer’ biedt comfortabel ruimte aan groepen tot 30 personen in een afgesloten, privéomgeving. Voor kleinere, interactieve workshops bieden wij een grote tafel in onze horeca- en winkelruimte, geschikt voor maximaal 12 personen. Deze setting biedt een unieke, dynamische sfeer te midden van de levendigheid van Brandpunt.

  Kan ik catering regelen voor mijn workshop bij Brandpunt?

  Ja, wij bieden diverse cateringopties om uw workshop te verrijken. Naast onze verse barista koffie en thee, bieden we een assortiment aan snacks en maaltijden, inclusief heerlijke gebakjes van patisserie Nettur. Deze opties zijn perfect om de energie hoog te houden en deelnemers te verwennen. Bij de zaalhuur is koffie, thee en water standaard inbegrepen. Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende cateringsopties, zoals:

  • Gebak van patisserie Nettur
  • Tussendoortjes zoals: worstenbroodjes, pittige groenten broodjes, muffins, fruit
  • Frisdrank, gezonde smoothie of alcoholische dranken
  • Lunch buffet of a la carte in onze horecaruimte
  • Ook behoort een afsluitende borrel tot de mogelijkheden
  • Heb je speciale wensen, laat het ons vooral weten!

  Elke workshop is uniek, en daarom passen we graag onze catering aan uw specifieke wensen aan. Heeft u bijzondere verzoeken of dieetvoorkeuren? Laat het ons weten, en we zorgen ervoor dat uw workshop op culinair gebied een succes wordt!

  Kan ik mijn workshop ruimte vooraf bekijken?

  U bent van harte welkom om onze locatie te bezoeken voordat u boekt. Dit geeft u de kans om de sfeer te ervaren, de ruimtes te zien en uw plannen met ons team te bespreken. Zo kunt u de ruimte zelf ervaren en bespreken hoe deze het beste kan worden ingericht voor uw workshop. U kunt contact met ons op nemen via e-mail, telefoon of door ons online terugbelformulier in te vullen. We bespreken graag uw specifieke wensen en helpen u de perfecte ruimte voor uw workshop te vinden.

  Is er korting mogelijk bij herhalende of meerdaagse workshops?

  Ja, bij Brandpunt begrijpen we de waarde van langdurige samenwerkingen en het opbouwen van relaties. Voor herhalende of terugkerende workshops bieden wij de mogelijkheid om speciale prijsafspraken te maken. Deze afspraken zijn bedoeld om u te ondersteunen bij het regelmatig organiseren van uw workshops en kunnen zorgen voor een kostenbesparing op de lange termijn.

  Als u van plan bent om meerdere workshops bij ons te hosten, bespreken we graag met u de mogelijkheden voor een aangepaste prijsstelling. Ons doel is om een win-win situatie te creëren waarin uw workshops succesvol kunnen zijn en onze ruimtes optimaal benut worden.

  Neem contact op met ons team om uw behoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij u het beste kunnen ondersteunen met aantrekkelijke prijsafspraken voor uw herhalende of terugkerende evenementen.

  We ondersteunen graag educatieve en creatieve initiatieven. Als uw evenement bijdraagt aan de gemeenschap of een uniek concept heeft, kunnen we dat extra overwegen in de korting.

  Zijn er parkeermogelijkheden in de buurt van Brandpunt?

  Ja, er zijn meerdere parkeeropties in de buurt van Brandpunt. Onze vergaderlocatie in het centrum van Breda is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 5 minuten lopen van het centraal station. Daarnaast zijn er diverse parkeergarages in de omgeving, zoals Parkeergarage Concordiastraat, Parkeergarage de Barones, en Parkeergarage Q-Park Centrum. Deze garages bieden ruime en veilige parkeermogelijkheden voor bezoekers die met de auto komen, waardoor Brandpunt een gemakkelijk toegankelijke locatie is voor uw workshop of cursus.

  MEER INFORMATIE over workshop ruimte in breda huren

  Door onderstaand contactformulier in te vullen neem je contact met ons op over de over de mogelijkheden om een workshop ruimte in Breda te huren. Wij zullen je zo snel mogelijk reageren met de beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. Heb je andere wensen zoals een grotere groep of een ander soort event dan een training? Neem dan even contact met ons op.

    

   Velden met een * zijn verplicht