Creatieve en Inspirerende trainingslocatie in Breda

Brandpunt is niet zomaar een locatie; het is een bruisende, inspirerende plek waar creativiteit en ontmoeting centraal staan. Gelegen in het hart van Breda, op slechts vijf minuten loopafstand van het centraal station, biedt Brandpunt een unieke, gastvrije sfeer die perfect aansluit bij het geven van trainingen en cursussen.

De veelzijdigheid van Brandpunt maakt het een uitstekende keuze voor uw trainingsbehoeften. Of het nu gaat om een interactieve workshop, een professionele trainingssessie, of een inspirerende cursus, onze locatie biedt de perfecte setting. Met onze centrale ligging in Breda, gemakkelijke bereikbaarheid, en uitstekende cateringopties, is Brandpunt een plek waar leren en creatieve energie hand in hand gaan.

BEL ME TERUG.

Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Velden met een * zijn verplicht

  vergaderlocatie Breda Vergaderruimte

  RUIMTES

  Grote trainingsruimte:30 pers.
  Creatieve trainingsruimte:15 pers.
  Creatieve, inspirerende omgeving

  vergaderlocatie Breda Vergaderruimte

  FACILITEITEN

  Beamer en aparte wifi
  Presentatie mogelijkheden
  Brainstorm wall / rol

  Multifunctionele vergaderzaal in Breda

  HORECA

  Incl. koffie, thee, water
  Lunch mogelijkheden
  Tussendoortjes, snacks, fruit

  Vergaderruimte De Grote Kerk

  Creatieve vergaderruimte

  Uniek uitzicht op de kerk

  Maximaal 15 personen (vergadertafels)

  Geschikt voor: vergaderingen, presentaties, workshops, brainstorm sessies, trainingen, breakout room.

  Vergaderruimte De Huiskamer

  Sfeervolle, multifunctionele vergaderruimte

  Veelzijdige ruimte met podium

  Max. 25 personen (vergadertafels) max. 75 personen (enkel stoelen)

  Geschikt voor: vergaderingen, workshops, trainingen, lezingen, events, toneel, muziek, film.

  Waarom Kiezen voor Brandpunt als Jouw Trainings locatie in Breda?

  Onze flexibele, multifunctionele trainingsruimtes zijn uitgerust met moderne faciliteiten zoals een beamer, podium, verlichting en geluidssystemen, die essentieel zijn voor het effectief overbrengen van uw boodschap. De unieke, creatieve en huiselijke atmosfeer van onze locatie stimuleert openheid, dialoog en creativiteit, wat bijdraagt aan een vruchtbare leeromgeving.

  Bij Brandpunt begrijpen we dat elke training uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons enthousiaste en deskundige team staat klaar om met u samen te werken, van het plannen tot de uitvoering van uw training, om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

  De Ideale cursuslocatie en trainingslocatie in Breda

  Ben je op zoek naar de perfecte cursuslocatie of trainingslocatie in Breda? Zoek niet verder dan Brandpunt! Gelegen in het hart van Breda, biedt Brandpunt een unieke, inspirerende omgeving die perfect is voor een breed scala aan trainingen en cursussen. Bij Brandpunt bieden we diverse trainingsruimtes die geschikt zijn voor verschillende soorten trainingen, van kleine workshops tot grotere trainingssessies. Onze ruimtes zijn uitgerust met de nodige faciliteiten zoals beamer, podium, verlichting en geluidsapparatuur om uw training succesvol te laten verlopen.

  Hoeveel mensen kunnen er in de trainingsruimte?

  De capaciteit van onze trainingsruimtes varieert. We hebben ruimtes beschikbaar die geschikt zijn voor kleine groepen tot aan ruimtes die tot 75 personen in een presentatie- of lezingopstelling kunnen herbergen. Laat ons uw specifieke behoeften weten, zodat we de meest geschikte ruimte voor uw training kunnen aanbevelen.

  Training ruimte ” De Huiskamer “

  De Huiskamer is een inspirerende, multifunctionele trainingsruimte met een huiselijke setting en is gelegen op de begane grond van ons pand. De ruimte beschikt over een podium en heeft alle benodigde faciliteiten zoals een beamer, microfoon, versterkt geluid, brainstorm muur en flipovers, Max. 25 personen (vergadertafels) max. 75 personen (enkel stoelen).

  Training ruimte ” De Grote Kerk “

  De Grote Kerk is een inspirerende trainingsruimte met veel lichtinval, waar je de levendigheid van de stad beneden je voelt. Deze ruimte is gelegen op de 2de verdieping van ons pand en heeft een mooi uitzicht op de Grote Kerk. De ruimte beschikt over een beamer met uitschuifbaar scherm, white board, brainstorm rol en flipovers, Max. 18 personen (vergadertafels)

  Kan ik catering regelen voor mijn training bij Brandpunt?

  Om uw training bij Brandpunt extra speciaal te maken, bieden we diverse cateringopties. Van heerlijke koffie en thee tot een verscheidenheid aan smakelijke snacks en maaltijden, wij houden uw team de hele dag energiek. Koffie, thee en water zijn standaard inbegrepen bij de zaalhuur. U kunt ook kiezen voor extra cateringopties, zoals:

  • Tussendoortjes zoals: worstenbroodjes, pittige groenten broodjes, muffins, fruit
  • Frisdrank of alcoholische dranken
  • Lunch buffet of a la carte in onze horecaruimte
  • Bij avondsessies kunnen we ook een daghap cateren
  • Ook behoort een afsluitende borrel tot de mogelijkheden
  • Heb je speciale wensen, laat het ons vooral weten!

  Elke training is uniek, en wij passen onze catering graag aan uw specifieke behoeften aan. Heeft u speciale verzoeken of dieetwensen? Informeer ons, en wij zorgen ervoor dat uw trainingsdag ook op culinair gebied een groot succes wordt!

  Kan ik mijn trainingsruimte vooraf bekijken?

  Absoluut, we moedigen u aan om vooraf een afspraak te maken om onze faciliteiten te bezichtigen. Zo kunt u de ruimte zelf ervaren en bespreken hoe deze het beste kan worden ingericht voor uw training. U kunt contact met ons op nemen via e-mail, telefoon of door ons online terugbelformulier in te vullen. We bespreken graag uw specifieke wensen en helpen u de perfecte ruimte voor uw training te vinden.

  Is er korting mogelijk bij herhalende trainingen of meerdaagse cursussen?

  Ja, bij Brandpunt waarderen we langdurige relaties en terugkerende evenementen. Daarom bieden we speciale kortingen voor organisatoren die herhalende trainingen of meerdaagse cursussen plannen in onze faciliteiten.

  Regelmatige boekingen over een langere periode komen in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen. Voor meerdaagse evenementen kunnen we een cumulatieve korting aanbieden, waardoor de kosten per dag voordeliger worden.

  We ondersteunen graag educatieve en creatieve initiatieven. Als uw evenement bijdraagt aan de gemeenschap of een uniek concept heeft, kunnen we dat extra overwegen in de korting.

  Zijn er parkeermogelijkheden in de buurt van Brandpunt?

  Ja, er zijn meerdere parkeeropties in de buurt van Brandpunt. Onze locatie in het centrum van Breda is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 5 minuten lopen van het centraal station. Daarnaast zijn er diverse parkeergarages in de omgeving, zoals Parkeergarage Concordiastraat, Parkeergarage de Barones, en Parkeergarage Q-Park Centrum. Deze garages bieden ruime en veilige parkeermogelijkheden voor bezoekers die met de auto komen, waardoor Brandpunt een gemakkelijk toegankelijke locatie is voor uw training of cursus.

  MEER INFORMATIE over trainingsruimte in breda huren

  Door onderstaand contactformulier in te vullen neem je contact met ons op over de over de mogelijkheden om een trainingsruimte te huren. Wij zullen je zo snel mogelijk reageren met de beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. Heb je andere wensen zoals een grotere groep of een ander soort event dan een training? Neem dan even contact met ons op.

    

   Velden met een * zijn verplicht