WIJ ZIJN JOUW WINKELPUNT

Bij Brandpunt liggen alleen producten met een maatschappelijk of ecologisch verhaal, maar ook producten die simpelweg prachtig en persoonlijk zijn. We vinden het belangrijk om de kleinere ondernemers en creatievelingen om ons heen te ondersteunen. Brandpunt is dé winkel voor unieke en creatieve producten en cadeaus, van design tot hebbedingetjes, van kunst tot lasergesneden in onze eigen werkplaats.

Brandpunt - concept store

EIGENZINNIG

Bij Brandpunt hebben we een voorkeur voor eigenzinnige producten van lokale makers of kleine ondernemingen.

Brandpunt - concept store

UNIEK

80% van alles wat je om je heen ziet bij Brandpunt is te koop. Van meubilair tot lampen, van planten tot de houten plank waar je de lunch op geserveerd krijgt. Vind bij ons een uniek cadeau!

Brandpunt - concept store

CREATIEF

Alle mensen die bij ons werken zijn lekker creatief. Vraag ons naar advies, voor je huisstyling/ outfit inspiratie/ cadeautje voor moeders.. Wij zijn er voor je!

Creatieve hotspot Breda - concept store

BRANDPUNT COLLECTIEF

Wij geloven dat individualisme langzaam plaats maakt voor collectivisme. Wij geloven in minder ik en meer wij. Wij geloven in de kracht van samenwerken.

Wij zoeken doorlopend product ontwerpers, individuele collectivisten, fijne mensen, samenwerkingsverbanden, jong, oud, goud en zilver.

WIL JE OOK DEEL WORDEN VAN HET COLLECTIEF?