Creatieve en Inspirerende Event locatie in Breda

Brandpunt is ook geschikt als event locatie Breda, voor een breed scala aan zakelijke evenementen. Gelegen in het centrum van Breda zijn we de perfecte plek voor uw netwerkbijeenkomsten, bedrijfspresentaties en zakelijke evenementen. Met onze twee unieke ruimtes – ‘De Huiskamer’ en de creatieve ontmoetingsplek in het horeca deel van Brandpunt – bieden wij een omgeving, die zowel inspirerend als functioneel is voor diverse zakelijke events.

De Huiskamer is een multifunctionele ruimte, die ideaal is voor zakelijke bijeenkomsten zoals lezingen, panel discussies, en bedrijfspresentaties. Deze ruimte is uitgerust met alle benodigde technische faciliteiten, zoals een podium, beamer en zitplaatsen tot circa 75 personen. Onze creatieve ontmoetingsplek, daarentegen, biedt een levendige, open omgeving, die perfect is voor meer dynamische en sociale evenementen zoals netwerkevenementen, borrels, en informele meetups. Of het nu gaat om een formele bedrijfspresentatie of een informele netwerkbijeenkomst, Brandpunt biedt een unieke, creatieve setting en kan uw zakelijke evenementen op een onderscheidende manier tot leven laten komen.

BEL ME TERUG.

Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Velden met een * zijn verplicht

  vergaderlocatie Breda Vergaderruimte

  RUIMTES

  Centrale event ruimte: 150 pers.
  Besloten eventruimte:70 pers.
  Creatieve, inspirerende omgeving

  FACILITEITEN

  Beamer en podium
  Presentatie mogelijkheden
  Diverse catering opties

  Multifunctionele vergaderzaal in Breda

  HORECA

  Koffie, thee en water
  Borrel mogelijkheden
  Tussendoortjes & snacks

  Creatieve ontmoetingsruimte

  Creatieve, inspirerende centrale ruimte

  Ervaar de dynamiek van de binnenstad

  Maximaal 100 personen (zittend) en 200 in een informelere setting

  Geschikt voor: presentaties en lezingen, netwerk bijeenkomsten en meet-ups

  Eventlocatie De Huiskamer

  Sfeervolle, multifunctionele event locatie

  Veelzijdige ruimte met podium

  Max. 25 personen (vergadertafels) max. 75 personen (enkel stoelen)

  Geschikt voor: vergaderingen, workshops, trainingen, lezingen, events, presentaties.

  Waarom Kiezen voor Brandpunt als Jouw event locatie in Breda?

  Brandpunt is dé event locatie in Breda, dankzij onze flexibele aanpak, gecombineerd met een creatieve en inspirerende omgeving en uitstekende horeca faciliteiten en is geschikt voor een breed scala aan zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een formele bedrijfspresentatie of een informele netwerkbijeenkomst, Brandpunt biedt een unieke, creatieve setting die elk evenement transformeert in een onvergetelijke ervaring. Kies Brandpunt als uw event locatie Breda’en laat uw zakelijke evenement op een onderscheidende manier tot leven komen.

  Onze multifunctionele ruimte ‘De Huiskamer’ biedt een professionele en toch warme sfeer voor bijeenkomsten. Met alle benodigde technische voorzieningen, een podium, en een capaciteit tot 75 personen is deze ruimte perfect geschikt voor bedrijfspresentaties, lezingen, en informatieavonden. Hier kunt u een diepgaande interactie en betrokkenheid bij uw deelnemers garanderen. Onze creatieve ontmoetingsplek, daarentegen, biedt een levendige, open omgeving die perfect is voor meer dynamische en sociale evenementen zoals netwerkevenementen, borrels, en informele meetups.

  Wat voor soort faciliteiten biedt Brandpunt als event locatie?

  Brandpunt staat bekend als meer dan zomaar een event locatie in Breda; het fungeert als een bruisende inspiratiebron en een creatief epicentrum voor allerlei zakelijke evenementen. Gelegen in het centrum van Breda, op steenworp afstand van het centraal station, biedt onze event locatie Breda niet alleen uitstekende bereikbaarheid, maar ook een unieke en inspirerende omgeving.

  De veelzijdige ruimte van ‘De Huiskamer’, is een levendig en creatief trefpunt, ideaal voor diverse zakelijke gelegenheden. Denk aan bedrijfspresentaties, lezingen, dynamische netwerkevenementen en informele bijeenkomsten. Met faciliteiten zoals een beamer, gescheiden WiFi en een brainstormmuur, gekoppeld aan onze flexibele ruimte-indeling, kan onze event locatie Breda elk evenement afstemmen op uw unieke eisen. Kies Brandpunt voor een event locatie in Breda en ervaar hoe wij uw zakelijke bijeenkomsten omtoveren tot onvergetelijke events.

  In onze centraal gelegen, creatieve ontmoetingsruimte, waar de dynamiek van het stadsleven voelbaar is, creëren we een atmosfeer die zowel levendig als professioneel is. Deze ruimte is uitstekend geschikt voor een breed scala aan zakelijke events. Van energieke netwerkbijeenkomsten tot informele meetups, onze event locatie Breda is ideaal voor elk type zakelijke bijeenkomst. Deze unieke ruimte biedt een informele setting met alle benodigde faciliteiten voor geslaagde zakelijke events. Of het nu gaat om het gebruik van een klein podium gecombineerd met het aanbieden van horecaopties, onze event locatie Breda is perfect voor evenementen met een relaxed en open karakter. Dus, als u op zoek bent naar een unieke, inspirerende en flexibele event locatie in Breda voor uw volgende zakelijke evenement, dan is Brandpunt de ideale keuze.

  Wat zijn de capaciteiten van de event locaties bij Brandpunt?

  Bij Brandpunt, dé event locatie in Breda, beschikken we over twee unieke ruimtes die elk hun eigen karakter en capaciteit hebben. Hieronder volgt een overzicht van beide ruimtes:

  De Huiskamer:

  • Capaciteit: Deze sfeervolle ruimte kan comfortabel plaats bieden aan ongeveer 70 personen voor zittende evenementen in een theater opstelling en tot ongeveer 90 personen in een gecombineerde zittend en staande opstelling.
  • Faciliteiten: De Huiskamer is uitgerust met  moderne audiovisuele apparatuur waaronder een beamer en scherm, en een unieke brainstormmuur. Deze ruimte is ideaal voor een breed scala aan zakelijke evenementen, van seminars en workshops tot creatieve brainstormsessies.

  De Creatieve Ontmoetingsplek:

  • Capaciteit: Deze levendige, open ruimte is geschikt voor grotere groepen, met een capaciteit voor ongeveer 100 personen in een theateropstelling en tot 150 personen voor netwerkbijeenkomsten of sociale events.
  • Faciliteiten: Voorzien van een flexibele ruimte-indeling met een gezellige bar en horeca inrichting en de mogelijkheid om een klein podium te plaatsen, maakt deze ruimte perfect voor dynamische evenementen zoals bedrijfspresentaties of informele netwerkbijeenkomsten. De centrale plek in het horeca- en winkel gedeelte van Brandpunt, kenmerkt zich door zijn semi-openbare, flexibele en inspirerende ruimte

  Beide ruimtes zijn strategisch gelegen in het centrum van Breda en bieden een unieke, inspirerende sfeer die perfect aansluit bij zowel formele als informele zakelijke evenementen. Kies voor Brandpunt als uw event locatie in Breda en laat ons uw bijeenkomst transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

  Welke cateringopties biedt Brandpunt als event locatie?

  Bij Brandpunt in Breda bieden we een uitgebreid assortiment aan cateringopties, perfect afgestemd op de behoeften van grotere groepen tijdens uw evenement. Ons aanbod omvat:

  • Koffie en thee: Een essentiële keuze voor elk evenement, ideaal voor ontvangst of pauzes.
  • Alcoholische dranken en frisdranken: Een divers assortiment om aan alle voorkeuren te voldoen, perfect voor netwerksessies of als afsluiter van uw evenement.
  • Borrelhapjes: Kies uit een assortiment van klassieke bitterballen, diverse borrelplanken en andere smakelijke snacks die perfect passen bij een informele setting of netwerkmoment.
  • Op maat gemaakte opties: We begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om onze catering aan te passen aan de specifieke behoeftes en wensen van uw evenement. Of het nu gaat om specifieke dieetvereisten of thematische wensen, ons team staat klaar om een aanbod samen te stellen dat perfect aansluit bij uw evenement.

  Bij Brandpunt, uw event locatie in Breda, zetten we ons in om ervoor te zorgen dat de catering naadloos aansluit bij de sfeer en het thema van uw zakelijke bijeenkomst, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor al uw gasten.

   

   

  Om uw heidag bij Brandpunt extra bijzonder te maken, bieden wij een verscheidenheid aan cateringopties. Van verse barista koffie en thee tot een scala aan smakelijke tussendoortjes en maaltijden, wij zorgen dat uw team de hele dag door energiek blijft. Bij de zaalhuur is koffie, thee en water standaard inbegrepen. Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende cateringsopties, zoals:

  • Exclusieve gebakjes van patisserie Nettur, perfect voor een zoete pauze.
  • Een assortiment aan tussendoortjes waaronder worstenbroodjes, pittige groentebroodjes, muffins en vers fruit.
  • Een keuze uit frisdranken, gezonde smoothies of alcoholische dranken voor een verfrissende pauze.
  • Een uitgebreid lunchbuffet of à la carte opties in onze sfeervolle horecaruimte.
  • De mogelijkheid om de dag af te sluiten met een gezellige borrel.

  Elke heidag is uniek, en daarom passen we graag onze catering aan uw specifieke wensen aan. Heeft u bijzondere verzoeken of dieetvoorkeuren? Laat het ons weten, en we zorgen ervoor dat uw heidag op culinair gebied een succes wordt!

  Kan ik mijn vergaderruimtes vooraf bekijken?

  Absoluut, u bent van harte welkom om onze faciliteiten bij Brandpunt, uw potentiële event locatie in Breda, vooraf te bezoeken. Wij begrijpen het belang van het vinden van de perfecte locatie voor het succes van uw zakelijke evenement. Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke rondleiding door onze unieke ruimtes. Tijdens deze bezichtiging krijgt u de kans om de sfeer en inrichting van onze locaties persoonlijk te ervaren en te beoordelen hoe deze passen bij de eisen van uw evenement.

  Om een bezichtiging te plannen, kunt u contact met ons opnemen per e-mail of telefoon, of ons online terugbelformulier invullen. Tijdens uw bezoek staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en de diverse mogelijkheden voor uw zakelijke evenement bij Brandpunt te verkennen. Wij bieden een uitgebreide rondleiding waarin we onze diverse faciliteiten laten zien, inclusief technische middelen en cateringopties. Tevens bespreken we hoe we de ruimtes kunnen aanpassen aan uw specifieke vereisten, zodat uw evenement zowel productief als inspirerend wordt.

  Is er korting mogelijk bij regelmatige events en bijeenkomsten?

  Ja, bij Brandpunt, uw event locatie in Breda, erkennen we het belang van regelmatige zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de ontwikkeling van uw organisatie. We ondersteunen dan ook graag langdurige relaties en terugkerende evenementen door het aanbieden van aantrekkelijke kortingen. Als u plant om herhaaldelijk zakelijke evenementen of meerdaagse sessies bij ons te organiseren, komen uw boekingen in aanmerking voor onze speciale kortingsregelingen. Dit maakt het organiseren van uw evenementen bij Brandpunt niet alleen inspirerend en praktisch, maar ook financieel voordelig.

  Daarnaast bieden we cumulatieve kortingen voor meerdaagse evenementen. Indien uw zakelijk evenement zich over meerdere dagen uitstrekt, kunnen we een financieel aantrekkelijk pakket samenstellen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en unieke ervaring die Brandpunt biedt. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget. Ons toegewijde team is klaar om met u samen te werken en een op maat gemaakt pakket te creëren dat perfect aansluit bij uw evenementvereisten.

  Zijn er parkeermogelijkheden in de buurt van Brandpunt?

  Ja, er zijn meerdere parkeeropties in de buurt van Brandpunt. Onze event locatie in het centrum van Breda is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 5 minuten lopen van het centraal station. Daarnaast zijn er diverse parkeergarages in de omgeving, zoals Parkeergarage Concordiastraat, Parkeergarage de Barones, en Parkeergarage Q-Park Centrum. Deze garages bieden ruime en veilige parkeermogelijkheden voor bezoekers die met de auto komen, waardoor Brandpunt een gemakkelijk toegankelijke locatie is voor uw event of bijeenkomst.

  MEER INFORMATIE over event locatie in breda huren

  Door onderstaand contactformulier in te vullen neem je contact met ons op over de over de mogelijkheden om een event ruimte te huren. Wij zullen je zo snel mogelijk reageren met de beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. Heb je specifieke wensen? Neem dan even contact met ons op.

    

   Velden met een * zijn verplicht