VERGADEREN

in een inspirerende omgeving

 Vergaderen in het centrum van Breda?

Dat kan bij BRANDPUNT.  Onze multifunctionele ruimte van 80 m2 is uitstekend geschikt voor uw vergadering, presentatie, training of ander event. Faciliteiten zoals beamer, scherm en geluid zijn aanwezig en onze zaal is flexibel in te richten en volledig naar uw wensen aan te passen.

Brandpunt heeft een prachtige koffiebar met een goede kop koffie of thee en allerlei andere drankjes.  We kunnen een lunch voor uw vergadering of werksessie verzorgen of een afsluitende borrel met tapas of borrelhapjes. Wij denken graag met  u mee om uw meeting of workshop tot een succes te maken in de inspirerende ruimte van Brandpunt in hartje Breda.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een rondleiding met uitleg van de opties en prijzen.

 

vergadering / meeting / presentatie / training / lezing / borrel / workshop / muziek / toneel / film / proeverij

 

Inrichting en sfeer

Brandpunt is met recht een unieke plek te noemen door de mix van activiteiten die er plaatsvinden. Zodra je binnenkomt ervaar je de gezellige warme huiskameruitstraling van de koffiebar. Hier hangt een rustige en aangename sfeer. Verderop in de ruimte is een winkel-/ expositiegedeelte met creatieve producten en op diverse plekken is er ruimte voor een klein wisselend aanbod van fotografie en beeldende kunst.  Verder in de ruimte vind je de werkplaats van het LaserLab van Creative Use of Technology, waar je de lasersnijders en makers letterlijk aan het werk kunt zien.  Achter in de ruimte ligt onze sfeervolle vergaderzaal, die van alle faciliteiten is voorzien.  De ruimte is sfeervol te verlichten voor vergaderingen, workshops,  trainingen of proeverijen maar is ook te verduisteren voor andere activiteiten zoals muziek, film of toneel. Neem contact met ons op voor vragen, wij zijn altijd bereid met u mee te denken om uw evenement tot een succes te maken.

Ligging en omgeving

De vergader- / multifunctionele ruimte is onderdeel van de creatieve hotspot Brandpunt en ligt in het centrum van Breda, vlakbij de grote Kerk en Grote Markt.  Er is van alles te doen in het centrum van Breda; dit jaar uitgeroepen tot de gezelligste binnenstad van Nederland.

Bereikbaarheid OV

Brandpunt ligt op 10 minuten loopafstand van Breda CS. U loopt via de entree aan de zuidzijde (Willemstraat) naar het Valkenbergpark en loopt daardoorheen via het Kasteelplein richting de Grote Kerk de Reigerstraat in.

Auto & Parkeren

Omdat wij in het hartje van de binnenstad zitten is langdurig parkeren voor de deur onmogelijk. Voor laden en lossen mag wel voor de deur worden geparkeerd. Als u in de buurt wilt parkeren kan dat in de parkeergarages “de Barones” en “de Prins” of op parkeerterrein de Vlaszak, allemaal op ca. 5 minuten loopafstand.

Fiets

Komt u met de fiets, dan kunt u deze gratis stallen in de fietsenstalling bij de Haven / KMA, op ca. 3 minuten loopafstand.

Rolstoel

Brandpunt is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een mindervalidentoilet.

Eten en drinken

Brandpunt heeft de beschikking over een eigen café met koffiebar en volledige drankvergunning.  Hier kunnen wij onze gasten ontvangen met een kopje koffie of thee, desgewenst een gezamenlijk ontbijt, er kan worden geluncht en uiteraard kan er na afloop van een sessie in het café worden nageborreld. Bij vergaderingen kan naar wens koffie, thee, water, sap e.d. worden geserveerd, er kan ook gekozen worden voor drankjes à la carte, waarbij de klant een uitgebreidere keuze heeft uit onze volledige drankenkaart. Indien gewenst kan gebak of koek worden geserveerd.

Prijzen/ arrangementen

Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan waarbij een vast bedrag per persoon wordt doorberekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om ons te vragen naar andere opties en mogelijkheden, we staan u graag te woord en zijn altijd bereid mee te denken met uw wensen.

Back to Top