Elke eerste vrijdag van de maand

Elke eerste vrijdag van de maand, vanaf 19.00 uur, verandert Brandpunt in het gezelligste spelletjescafé van Breda. Breng je eigen favoriete bordspellen mee of duik in een nieuw avontuur door je aan te sluiten bij andere spelenthousiastelingen. Dit is de perfecte kans om in een ontspannen en vrolijke sfeer nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten van een avond vol spelplezier.

Of je nu een doorgewinterde bordspelstrategist bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond, de spelletjesavond bij Brandpunt heeft voor ieder wat wils. Kom alleen of neem je vrienden mee – er is altijd een spel dat bij je past. Laat je verrassen door de verschillende spellen en de nieuwe gezichten die je hier zult ontmoeten.

Terwijl je je hersens kraakt over je volgende zet, kun je genieten van een verfrissend biertje, een glas wijn of onze heerlijke borrelhapjes. Onze spelletjesavonden zijn niet alleen een kans om nieuwe spellen te ontdekken, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Brandpunt en laat je meeslepen in de wereld van spelletjes, gezelligheid en onverwachte nieuwe ontmoetingen. Word de ongekroonde spelletjeskoning of -koningin van Breda en beleef een avond die je niet snel zult vergeten!

Onze spelletjeskast staat vol met diverse bordspellen, dus er is altijd iets nieuws om uit te proberen. Of je nu een fan bent van strategie, geluk, of gewoon een gezellige tijd wilt hebben, onze collectie heeft voor ieder wat wils. Maar voel je vrij om ook je eigen favoriete spellen mee te nemen !

Tot ziens bij Brandpunt – het spelletjescafé in Breda waar plezier, spelletjes en goede tijden hand in hand gaan.

Wanneer: elke eerste vrijdag van de maand
Tijd: vanaf 19.00 tot circa 24.00
Waar: Brandpunt
Organisator: Brandpunt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *