MULTIFUNCTIONELE VERGADERRUIMTE DE HUISKAMER

Vergaderruimte De Huiskamer is een inspirerende, multifunctionele, grote vergaderruimte met een huiselijke setting en is gelegen op de begane grond van ons pand. Als je binnenloopt kom je eerst langs ons levendige horecadeel, vervolgens loop je richting de vergaderzaal en onderweg word je geïnspireerd door onze creatieve winkel en laserwerkplaats. 

In de vergaderruimte plof je neer op de bank en begint de dag met een lekker bakje koffie of thee. Midden in de levendigheid van de stad kan jouw vergaderdag beginnen. De zon schijnt en de koffie is goed. Let’s go!

De multifunctionele ruimte is niet alleen geschikt voor vergaderen. Aangezien we een mooi podium hebben met bijbehorende faciliteiten, is deze ruimte ook geschikt voor speciale events.

BEL ME TERUG.

Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Velden met een * zijn verplicht

  Vergaderlocatie Breda huren

  RUIMTE

  Veelzijdige, grote multifunctionele ruimte
  Rolstoeltoegankelijk
  Ook avonden & weekend

  Vergaderlocatie Breda

  FACILITEITEN

  Podium + beamer
  Licht- en geluidsinstallatie
  Flip-over + brainstormwall

  Vergaderzaal breda

  HORECA

  Warme & koude dranken
  Lunch, borrel en daghap
  Gebak van patisserie Nettur

  Multifunctionele vergaderruimte in Breda

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Heb je een event wat nét even anders is of wil je onze ruimte huren voor een trainingsdag of om te brainstormen? Geen probleem! Onze multifunctionele, grote vergaderruimte is laagdrempelig met een ontspannen sfeer en eenvoudig aan te passen naar jouw specifieke wensen. Ideaal voor wat grotere groepen.

  Wij hebben veel ervaring met maatwerk inrichting van onze vergaderzaal en kunnen, afhankelijk van de wensen, opstellen met vergadertafels, of in een presentatieopstelling met enkel stoelen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor al je vragen. We denken graag met je mee.

  RESERVEER DE VERGADERZAAL OF VRAAG
  VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE AAN

  Door onderstaand contactformulier in te vullen neem je contact met ons op over de beschikbaarheid van jouw vergaderdatum. Je ziet ook meteen een prijsindicatie op basis van jouw vergaderwensen. Wij zullen je zo snel mogelijk antwoorden met de beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. De prijzen die hier worden berekend geven een goede indicatie maar kunnen soms iets afwijken. Met name bij grotere groepen. Heb je andere wensen zoals een grotere groep of een ander soort event dan een vergadering? Neem dan even contact met ons op.  De vergadermenu’s zijn inclusief koffie, thee, koekjes en water en gebruik van de ruimte, flipover, brainstormwall, beamer en scherm.
  Chocolade, naturel of appel-kaneel – €3,00
  Gebakje van patisserie Nettur – €4,50
  Vlees of vegetarisch – €3,60
  Rondje frisdrank of sap – €3,00
  Borrelen na afloop – op basis van nacalculatie
  10
  Prijs per persoon:
  Total 

    

    

   Velden met een * zijn verplicht

   Onze andere vergaderruimte