INSPIRERENDE VERGADERZAAL DE GROTE KERK

Vergaderzaal De Grote Kerk is onderdeel van onze creatieve hotspot en is een inspirerende vergaderzaal met veel lichtinval, waar je de levendigheid van de stad beneden je voelt.

Deze vergaderruimte is gelegen op de 2de verdieping van ons pand. Als je binnenloopt wordt je aandacht meteen getrokken. Je loopt richting het raam en kunt daar je kopje koffie of thee nemen en even genieten van het inspirerende uitzicht. Midden in de levendigheid van de stad kan jouw vergaderdag beginnen. De zon schijnt en de koffie is goed. Let’s go!

BEL ME TERUG.

Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Velden met een * zijn verplicht

  Inspirerende vergaderzaal huren in Breda

  RUIMTE

  Lichte, inspirerende ruimte
  Ook geschikt als breakout room
  Ook avonden & weekend

  Vergaderzaal Brandpunt in Breda

  FACILITEITEN

  Beamer met uitschuifbaar scherm
  Aparte wifi
  White board + brainstormrol

  Vergaderzaal koffietijd in Breda

  HORECA

  Warme & koude dranken
  Lunch, borrel & daghap
  Gebak van patisserie Nettur

  Vergaderzaal Breda

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Heb je een event wat nét even anders is of wil je onze ruimte huren om een dag in stilte te werken of te brainstormen? Geen probleem! Onze inspirerende vergaderzaal is laagdrempelig met een ontspannen sfeer en eenvoudig aan te passen naar jouw specifieke wensen. Ideaal voor wat kleinere groepen tot 15 personen.

  Wij hebben veel ervaring met maatwerk en kunnen, afhankelijk van de wensen, aanpassingen maken. Neem gerust vrijblijvend contact op voor al je vragen. We denken graag met je mee.

  RESERVEER OF VRAAG
  VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE AAN

  Door onderstaand contactformulier in te vullen neem je contact met ons op over de beschikbaarheid van jouw vergaderdatum. Je ziet ook meteen een prijsindicatie op basis van jouw vergaderwensen. Wij zullen je zo snel mogelijk antwoorden met de beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. Heb je andere wensen zoals een grotere groep of een ander soort event dan een vergadering? Neem dan even contact met ons op.  De vergadermenu’s zijn inclusief koffie, thee, koekjes en water en gebruik van de ruimte, whiteboard, papierrol, beamer & scherm.
  Chocolade, naturel of appel-kaneel – €3,00
  Gebakje van patisserie Nettur – €4,50
  Vlees of vegetarisch – €3,60
  Rondje fris of sap – €3,00
  Borrelen na afloop – op basis van nacalculatie
  6
  Prijs per persoon:
  Total 

    

    

   Velden met een * zijn verplicht

   Onze andere vergaderruimte