fbpx

WIJ ZIJN JOUW EVENEMENTEN PUNT

Check hier de aankomende evenementen bij Brandpunt!

Helaas gaan onderstaande evenementen niet door i.v.m. de nieuwe corona maatregelen.

GROENCAFÉ

WOENSDAG 17 NOVEMBER

Groencafe is de ontmoetingsplek voor iedereen in Breda met groene ideeën, vragen over duurzaam leven en ambities voor zichzelf en de stad.

Toegang: Gratis met aanmelding via info@markkantbreda.nl
Greencafe is highly interesting for foreign students (English spoken)
Het Groencafé is een initiatief van Natuur- en Milieuvereniging Markkant Breda. Waarom? Simpelweg om iedereen te verbinden die zich wil inzetten voor schoonheid van landschap, natuur, milieu. Groencafé is een terugkerend concept en wordt gehouden in Brandpunt, de creatieve hotspot in Breda aan de Reigerstraat. Dit is de tweede Groencafe van een vijfdelige reeks.
Groencafe deze keer:
Ook de ambitie om je voetafdruk (footprint) in deze wereld te verkleinen. Te leven zonder afval (Zero Waste)? Kom dan naar het Groencafé en deel je ideeën om zelf of samen met anderen aan de slag te gaan in Breda met preventie van afval, hergebruik, repareren, opnieuw gebruiken en recycling (reuse, repair, upcycle, recycle). Een aantal (ervaring)deskundigen geven een twee minuten pitch op het gebied van verpakkingsvrij, circulair en duurzaam leven. Na de pitches kunnen bezoekers met deze mensen verder gaan kletsen en elkaar inspireren.
Welkomstdrankje inbegrepen, overige drankjes zijn voor eigen rekening

POPRONDE

DONDERDAG 18 NOVEMBER

Popronde Breda komt op 18 november 2021 ook naar Brandpunt toe. Hier kun je deze avond genieten van optredens van Foss, Nonchelange en Le Motat.

Wel moet je een passe-partout kopen om deze Popronde te bezoeken. Deze passe-partout kost slechts € 5,- maar daarmee kun je wel naar zoveel shows als je maar wilt op die dag. Deze passe-partouts zijn te koop via de widget aan de rechterkant op https://www.popronde.nl/steden/breda
20.45 FOSS
Maakt dromerige en mysterieuze muziek, waarbij gitaarlijnen en synthesizers samenkomen tot eclectische indie-pop. De formatie is ontstaan in IJsland, maar werkt alles DIY-stijl uit in thuisstad Utrecht. In synergie creëren de vijf vrienden een gelaagdheid in de muziek, waarbij het live-aspect een nieuwe dimensie aan het geheel weet toe te voegen.
22.00 NONCHELANGE
Producer en rapper/zanger Maarten Hutman maakt onder de naam Nonchelange Nederlandse rap-georiënteerde indiepop. Hij was te zien in VPRO/3voor12’s Muziekstad, in de aflevering over Zwolle samen met Rico en Paceshifters. Met Le Motat runt Nonchelange het label NONMOT.
23.15 LE MOTAT
Tato Wesselo, de man achter Le Motat, houdt ervan om de grens op te zoeken. En dat mogen we weten ook. Zijn optredens zijn rauw, soms een tikkeltje absurd, maar laten je net zo goed ‘n paar van z’n catchy popsongs meezingen; liedjes over de liefde, seks en mensen die hun kop in het ijs moeten steken.
Als je een horeca- of evenementenlocatie wil betreden moet je overal in Nederland aantonen dat je volledig gevaccineerd bent óf niet besmet bent met corona. Dat houdt in dat aan de deur wordt gevraagd naar een coronatoegangsbewijs via de coronacheckapp en je legitimatie. Je hoeft maar 1x je coronatoegangsbewijs te laten zien: aan de deur bij de eerste show die je bezoekt of bij de Popronde infostand. Daar krijg je van ons een polsbandje. Met het polsbandje kun je vervolgens bij alle deelnemende locaties naar binnen. Mits het niet vol is natuurlijk.

VOOR VRAGEN OF OM
VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE AAN TE VRAGEN