COFFEE

BRANDSTOF VOOR CREATIVITEIT

 

Creatieve Koffiespot

Brandpunt is dé creatieve koffiespot van Breda.  Een fijne plek om af te spreken voor een kop koffie of thee

Wil je even rustig de krant lezen? Of even genieten van een goede kop koffie of thee  in een fijne, relaxte atmosfeer?

Laat de stadse rumoerigheid even aan je voorbij gaan en laat je inspireren door de mix van creativiteit, cultuur en design.

Neem plaats aan één van de tafels in de koffiebar of zak even lekker onderuit in een zithoek…

 

                                           Goede koffie met een goed verhaal.

Koffiespot Brandpunt Breda - Moyee coffee

Wij schenken een eerlijke, duurzame koffie van het merk MOYEE:  Speciaal geselecteerde koffiebonen zorgen voor een radicaal goede koffie. Het verhaal achter de koffie klopt dus ook, want Moyee werkt met het Fairchain principe, dat nog een stapje verder gaat dan Fairtrade.  lees meer …

Voor de liefhebbers van thee hebben wij een uitgebreide selectie verse kruidenthees en infusies en de vertrouwde zakjes biologische thee van MR.JONES. Echt lekker en verantwoord met aandacht voor mens en milieu.

 

 

 “LIFE BEGINS AFTER COFFEE”

 

#creativeoftheweek is Fran Bambust van Ovum Novum Perplexicorum. Duizendpoot Fran is o.a. strateeg en auteur van het 7E-model, specialist in gedragsverandering en adviseur voor overheden en non-profitorganisaties die vanuit een effectief beleid hun communicatie willen verbeteren.
Begin je dag goed met een lekker ontbijtje en een inspirerend gesprek. Over een uur is er weer een Creative Coffee bij Brandpunt. Tot zo !
#creativeoftheweek Jeroen Tebbe is regelmatig bij de #creativecoffee te vinden. Hij is copywriter, creative strategist en het brein achter StorytellingProduct
#creativesoftheweek: Tof om te zien hoe, zonder elkaar te kennen, tijdens de Creative Coffee spontane ontmoetingen ontstaan tussen creatieve professionals.Lekker bakkie doen en kennis delen met: Anne Marie Scheepers ,Ben van Oosterbosch ,Fran Bambust en Elias Huwaë
Creative Coffee

Creative Coffee?

Je dag starten met een goed gesprek, nieuwe kansen en inzichten met nieuwe of bestaande connecties?
Kom dan eens bij ons op de koffie op woensdagochtend, bij de Creative Coffee
Creative Coffee wordt georganiseerd door City of  Imagineers  in samenwerking met Brandpunt.
Elke woensdagochtend is elke creatieveling in Breda van harte welkom tussen 8.30 en 10.00 uur voor een kop koffie of thee bij Brandpunt. Er is de mogelijkheid om te netwerken, overleggen, vragen te stellen of je eigen ‘zeepkist’ moment te pakken en je gedachtes in de groep te gooien. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan de Creative Coffee,  iedereen met een ambitie in de creatieve industrie is welkom.

Zin om een keer op de koffie te komen?  Tot woensdagochtend!

meer over City of  Imagineers   –   meer over Creative Coffee

Back to Top