VERGADEREN

GROEPSGROOTTE

1
Total 

[rev_slider vergaderen]

[gap height=”50″]

Vergaderen in Breda?

BRANDPUNT biedt uitstekende mogelijkheden om te vergaderen in Breda. Onze multifunctionele ruimte van 80 m2 is uitstekend geschikt om te vergaderen in Breda. Ook voor een workshop, training of brainstormsessie kun je terecht bij de vergaderlocatie Brandpunt.

Faciliteiten zoals beamer, scherm en geluid zijn aanwezig. Onze vergaderzaal is flexibel in te richten en volledig naar uw wensen aan te passen. Meer over de  faciliteiten…

Brandpunt heeft een prachtige koffiebar met een goede kop koffie, thee en andere drankjes.  We kunnen een lunch bij uw vergadering of werksessie verzorgen of een afsluitende borrel met tapas of borrelhapjes. Wij denken graag met  u mee om uw vergadering of workshop tot een succes te maken in de inspirerende ruimte van Brandpunt in hartje Breda.

Heb je vragen over het huren van de vergaderzaal of wil je prijzen weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom even langs in de Reigerstraat.

Inrichting en sfeer

Brandpunt is met recht een unieke plek te noemen door de mix van activiteiten die er plaatsvinden. Zodra je binnenkomt ervaar je de gezellige warme huiskameruitstraling van de koffiebar. Hier hangt een rustige en aangename sfeer.  Verderop in de ruimte is een winkel-/ expositiegedeelte met creatieve producten. Op diverse plekken is er ruimte voor een wisselend aanbod van fotografie en beeldende kunst.  Achter in de ruimte vind je de werkplaats van het LaserLab van Creative Use of Technology  Hier kun je de lasersnijders en makers letterlijk aan het werk zien.

Achter in de ruimte ligt onze sfeervolle vergaderzaal, die van alle faciliteiten is voorzien.  De ruimte is sfeervol te verlichten voor vergaderingen, workshops,  trainingen of proeverijen. De ruimte is ook te verduisteren voor andere activiteiten zoals muziek, film of toneel. Neem contact met ons op voor vragen, wij zijn altijd bereid met u mee te denken om uw evenement tot een succes te maken.

Vergaderen in BredaVergaderen in BredaVergaderen in Breda

Vergaderen in Breda

De multifunctionele vergaderruimte is onderdeel van de creatieve hotspot Brandpunt, vlakbij de grote Kerk en de Grote Markt van Breda.  Breda heeft een bruisend centrum en is dit jaar uitgeroepen tot de gezelligste binnenstad van Nederland.

Bereikbaarheid OV

Brandpunt ligt op 10 minuten loopafstand van Breda CS. Je loopt via de entree aan de zuidzijde (Willemstraat) naar het Valkenbergpark en loopt door het park heen. Via het Kasteelplein naast de KMA aan de het einde van het park loop je richting de Grote Kerk de Reigerstraat in. Brandpunt ligt dan aan je rechterhand. Vergaderlocatie Brandpunt in Google Maps

Auto & Parkeren

Omdat wij in het hartje van de binnenstad zitten is langdurig parkeren voor de deur helaas niet mogelijk. Voor laden en lossen mag uiteraard wel voor de deur worden geparkeerd. Als u in de buurt wilt parkeren kan dat in de parkeergarages “de Barones” en “de Prins” of op parkeerterrein de Vlaszak, allemaal op ca. 5 minuten loopafstand.

Fiets

Kom je met de fiets, dan is deze gratis te stallen in de fietsenstalling aan de Haven, op ca. 3 minuten loopafstand.

Rolstoelvriendelijk

Brandpunt is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een mindervalidentoilet.

Eten en drinken

Brandpunt heeft de beschikking over een eigen café met koffiebar en volledige drankvergunning.  Hier kunnen wij onze gasten ontvangen met een kopje koffie of thee, een gezamenlijk ontbijt. Er kan worden geluncht en uiteraard kan er na afloop van een sessie in het café worden geborreld. Bij een vergadering kan naar wens koffie, thee, water, sap e.d. worden geserveerd, er kan ook gekozen worden voor drankjes à la carte, waarbij men een uitgebreidere keuze heeft uit onze volledige drankenkaart. Indien gewenst kan gebak of koek worden geregeld.

Prijzen/ arrangementen

De kosten voor een vergadersessie bij Brandpunt zijn afhankelijk van de wensen. We hebben sinds kort een vergadermenu met diverse

vergaderarrangementen:

[gview file=”https://www.brandpuntbreda.nl/wp-content/uploads/BRANDPUNT-VERGADERMENU.pdf”]

Daarnaast  kunnen we ook een offerte op maat maken als je meer specifieke wensen heeft.

Interesse om een keer te komen vergaderen in Breda?  neem contact op.