fbpx

ONDERNEMEN

Storytelling Product

“Hoe sla je de brug tussen storytelling en je product, dienst of maatschappelijke boodschap. Je wilt dat mensen over je product of propositie gaan praten. Om dat effectief voor elkaar te krijgen heb je vaak verschillende ‘lagen’ nodig. Denk aan design, fotografie, illustraties, online communicatie, film, games, virals etc. Het spel is elke keer anders, dat is de uitdaging en tegelijk het facinerende van elke nieuwe dag.”

Jeroen Tebbe is copywriter en creatief strateeg en was actief in de Amsterdamse en Rotterdamse (online) bureauwereld. Als conceptontwikkelaar is hij zich steeds meer gaan specialiseren op het raakvlak van storytelling en produkten.  O.a. bedenker van de knalgele ‘Zeeman’ onderbroek, de bekroonde Zeeman breiactie ‘Muts Have’, Bas Kosters for Zeeman.

https://www.storytellingproduct.com/

[responsive] [/responsive]

Creative28

Creative 28 is een jong en creatieve film studio, dat zich richt op het produceren van bedrijfsfilms, commercials, promotiefilms, webfilms, moodfilm, instructiefilms, tv-formats en andere toepassingen van beeld en media content. Wij zoeken een creatieve eigentijdse oplossing om uw verhaal in beeld te brengen anders dan alle anderen.

http://www.creative28.com/

[responsive] [/responsive]

Marjan Godrie STYLE & DESIGN

Marjan wordt gevraagd om internationale (trend) look, feel en style aan producten/brands te geven.
Ze werkt vanuit haar gevoel voor kleur, vorm en materiaal en heeft een sterke, vooruitstrevende intuïtie voor wat er in de lucht hangt.
Ze vertaalt trendgevoel naar een ‘commercieel’ concept.
Met veel eigenheid en op een intuïtieve manier stelt Marjan collecties samen.
Ze creëert op zichzelf staande werelden/families, die aansluiten bij de intentie van de opdrachtgever en vergroot deze verder uit.
Ze geeft richting, neemt mensen mee in haar enthousiasme, en vergeet daarbij nooit om te kijken en te denken vanuit het standpunt van de opdrachtgever.

http://www.marjangodrie.com/

[responsive]

[/responsive]

Photography: Anne Paternotte

Yurr Studio

In 2010 opgericht door Yurr Rozenberg. De eerste jaren als zelfstandige, maar inmiddels werken wij met 4 mensen aan onze projecten. Achter alle merken, producten en diensten schuilt een verhaal. We luisteren naar het uwe en gaan op zoek naar de kern. We vertalen de essentie van uw verhaal naar een grafisch ontwerp. Visueel aantrekkelijk en betekenisvol: een sterk uitgangspunt voor uw complete visuele identiteit. We helpen u bij het kiezen van de communicatiemiddelen. Bewezen kanalen, verrassende mogelijkheden: het gaat om het bereiken van uw doelstellingen. Bij het uitwerken van de middelen werken we samen met specialisten uit ons netwerk. Mensen met de kennis om de gekozen middelen perfect uit te werken. De beelden die u communiceert vormen een kloppend geheel, een herkenbare signatuur waarmee u uw verhaal onderstreept.

Op dit moment zijn al onze werkruimtes verhuurd.  Mocht je interesse hebben in het huren van een ruimte, stuur ons dan even een berichtje.  Wij zullen dan contact met je opnemen zodra er een ruimte vrijkomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *