LASERLAB

[rev_slider Laserlab]

Laserlab in Breda

In Brandpunt vind je het laserlab van Creative Use of Technology, sinds 2012 een vaste creatieve waarde in de stad Breda. In de werkplaats achterin het pand zijn voortdurend twee lasersnijders bezig met het uitsnijden en graveren van allerlei creaties. Je kunt hier ons creatieve team letterlijk aan het werk zien. Dagelijks worden hier allerlei lasergesneden producten gemaakt en de wereld overgestuurd. Variërend van gegraveerde houten telefoonhoesjes tot grote hanglampen, allemaal ter plekke gemaakt.

Dit is waar de oorsprong van Brandpunt ligt. Als Creative Use of Technology zijn we ooit begonnen met een werkplaats met één enkele lasersnijder en een kleine winkel aan de Molenstraat. Na een paar jaar groeiden we uit onze voegen en zijn we verhuisd naar het pand in de Reigerstraat. Het huidige Laserlab biedt veel meer ruimte en mogelijkheden en heeft nu zelfs een tweede lasersnijder.

Maatwerk

Naast het maken en verkopen van eigen producten doen we ook maatwerk zoals houten borden met gravering van een logo of gepersonaliseerde producten zoals houten telefoonhoesjes of houten horloges met een eigen tekst of ontwerp.

Bij ons is het mogelijk om je eigen ideeën en creaties te laten lasersnijden of graveren. Het Laserlab van Creative Use of Technology maakt al je ideeen tot lasergesneden werkelijkheid! Loop een keer binnen om ons aan het werk te zien of je eigen idee voor een creatie te bespreken.

B2B

Naast de productie van eigen creaties werken we ook in opdracht voor andere ontwerpers, makers en labels, zoals Het Lichtlab. 

We zijn laagdrempelig toegankelijk;  je kunt dus ook voor kleine oplagen bij ons terecht. Ons team denkt met je mee om voor jouw product het beste resultaat te verkrijgen qua lasersnij- en graveer-techniek.  Je kunt (of hoeft) bij ons niet zelf achter de lasersnijder te staan; wij werken nemen jouw het snij- of graveer werk uit handen.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou of jouw product kunnen betekenen? Of je heb interesse om iets door ons te laten maken en ben je

benieuwd naar de kosten?  Loop dan een keer binnen of neem contact op.

 

[responsive]laserlab Creative Use of Technology - lasersnijden en graveren[/responsive]

[embedvideo type=”vimeo” id=”73627671″]

 

Producten van Creative Use of Technology:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user creativeuseoftechnology. Feed will not update.

 

Meer over lasersnijden, graveren en producten Creative Use of Technology

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *