fbpx

WIJ ZIJN JOUW KOFFIEPUNT

Zodra je binnenkomt ervaar je de gezellige warme huiskameruitstraling van de koffiebar. Hier hangt een rustige en aangename sfeer. Plof binnen neer op een bank en gun jezelf wat genot of neem plaats op het terras met het mooie uitzicht op de Grote Kerk of bestel een koffie to-go!

KOFFIE

Koffie gemaakt met de eerste fair-chain boon ter wereld. Ontdek nieuwe smaak combinaties zoals een bieten cappuccino of een kurkuma latte.

Koffie to-go
Plantaardige melkvervangers

LUNCH

Ontbijtjes om je dag goed mee te starten. Warme tosti’s en naan gerechten voor de lunch. Last but not least – lekkerste gebak van Breda door Judie.

Vegan opties

FLEXWERKEN

Plof neer op de bank, schoenen uit, boek open. Of tik geconcentreerd weg op je toetsenbord, de barvrouw zal je niet lastig vallen.

Gratis wi-fi
Oplaadpunten

JUDIE VAN PATISSERIE NETTUR

Ontstaan vanuit de passie van Judie Rutten voor het maken van heerlijke patisserie producten. Waar bakken al jaren in de familie zit, is het pad naar een eigen patisserie niet onlogisch. Net zoals Steve Jobs in zijn garage begon, begon Judie  haar eigen keuken thuis. Nu is ze een van ons en ruik je de heerlijke gebakjes al bij de voordeur.

GEBAK

Onze vitrine wordt dagelijks gevuld met gebak van Judie. Wisselende seizoensproducten. Te bestellen bij Brandpunt bij een bakkie pleur of een koud drankje.

HIGH TEA

Kies uit een luxe high tea of extravagante high tea. Inclusief heerlijke verse thee. Klik hieronder om het verschil tussen de twee high-tea’s te zien.

TO GO

Ben je jarig of wil je voor iemand anders een taart meenemen? Dat kan. Woe – zat staan er verschillende taarten in de vitrine.

RESERVEER EEN HIGH TEA OF VRAAG
VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

    Keuze High-tea *
    Luxe High-teaExtravagante High-tea

     

    Velden met een * zijn verplicht