EXPOSITIES

 

Breda Cultuurstad

Breda is hard op weg om een populaire cultuurstad te worden en BRANDPUNT. is een bruisend onderdeel daarvan, door haar ligging midden in de stad. Brandpunt is een vaste waarde geworden met cultuurnacht, het jazz-festival of bij andere evenementen; exposities, film, muziek, toneel, gecombineerd met een hapje of drankje.

BRANDPUNT is openbaar toegankelijk en de ruimte is sfeervol ingericht met een mix van winkel, koffie en een wisselend aanbod van kunst.

Exposities

Brandpunt beschikt over een grote lichte ruimte die ideaal is voor exposities. De lange witte muren bieden de mogelijkheid een uitgebreide collectie schilderijen te exposeren. De dakramen zorgen voor een mooi natuurlijk licht. Expositie van kunstwerken op sokkels is ook heel goed mogelijk door de brede opzet van de zaal.

De zaal achterin het pand is een meer besloten ruimte die uitermate geschikt is voor presentaties, fotografie, muziek  of films.  De zaal is sfeervol ingericht met mooi natuurlijk licht maar kan ook volledig verduisterd worden. Er is een beamer met groot scherm en audio-installatie aanwezig. De zaal is met dimbare sfeerverlichting uitgerust. Wil je meer weten over de zaal en haar mogelijkheden?

kijk dan hier, neem contact op of loop even binnen op de Reigerstraat.

 

 

 

 

Back to Top