Kunstwerken Wendy Graat

De nieuwste serie schilderijen van Wendy Graat worden van 14 mei tot en met 13 juni geëxposeerd bij Brandpunt. De prachtige winkel aan de Reigerstraat in Breda is een dynamische en creatieve broedplaats waarin kunst, cultuur en technologie elkaar ontmoeten. Koffie en lunch gecombineerd met een inspirerende winkel- / expositieruimte en creatieve werkplaats zorgt voor ontmoetingen, verbindingen en creativiteit. Ze verkopen er de meeste leuke spulletjes, origineel, uniek en handgemaakt. Leuke winkel voor een persoonlijk cadeautje.

Expo en live schilderen: 16 mei van 13.00 tot 16.00uur

Wendy gaat op zaterdag 16 mei live aan de slag met doek en verf in de galerie tussen 13.00 en 16.00uur. De winkel is ingericht als atelier met doeken, ezel en verf. De kunstenares is live aan de slag. Ze laat haar werkwijze zien, hoe ze haar doeken opbouwd met verf. Je kan haar van alles vragen. Leuk als u een kijkje komt nemen.

Adres en openingstijden

Brandpunt is gevestigd aan de Reigerstraat 16 in Breda. De galerie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30uur en op zaterdag van 12.00 uur tot en met 17.30uur. U bent van harte welkom in de galerie, winkel of de koffiehoek.

Wilt u op de hoogte worden gehouden, volg ons dan op op Facebook

interieur-brandpunt-1   expositie-wendy-graat-brandpunt-1