De Boulevard All Stars – Mannenmiddag

St. De Boulevard All Stars brengt op vrijdag 18, zaterdag 19 (beide dagen aanvangstijd 20.30) en zondag 20 maart 2016 (om 15.00 uur)  de kersverse productie “Mannenmiddag”. Met veel succes werd de teaser hiervan gespeeld in het Apollo hotel tijdens de cultuurnacht Breda 2016. In BN de Stem (23 januari jl.) werd deze teaser omschreven als ‘het geheime pareltje van de cultuurnacht’.

Het stuk gaat over twee mannen midden in hun midlifecrisis. Ze beseffen dat hun jeugd inmiddels ver achter hen ligt, het leven een sleur is en willen daarom de bloemetjes buiten gaan zetten. Een van beiden houdt er echter een geheel eigen agenda op na. Dit alles leidt tot een confrontatie, waarbij het de vraag is of  de vriendschap stand gaat houden. Mannenmiddag is een spannende voorstelling over mannen, vriendschap, liefde en ander gedoe. De tekst is geschreven door Karin Baggerman. Regie is in handen van Anouk van de Berg. Spelers: Paula van Dijken, Johan Huijbregtse en Reginald Kluijtmans.

Nieuwsgierig geworden? Reserveren voor deze voorstelling kan via www.deboulevardallstars.nl De productie wordt op locatie gespeeld, te weten in Brandpunt in de Reigerstraat te Breda