WERKRUIMTES

Bij BRANDPUNT  vind je een dynamische mix van ondernemers en bedrijven die elkaar versterken in een relaxte, creatieve setting . Ontwerpers, makers, bedenkers, allemaal onder één dak: een combinatie die werkt.

De grote kracht van de plek BRANDPUNT is de centrale ligging in de stad. Het pand aan de Reigerstraat 16 ligt vlakbij de Markt en kijkt uit op de grote Kerk van Breda.

Dit zorgt voor een bruisende mix van mensen die binnenkomen voor een expositie, de winkel of voor het drinken van een kop koffie in onze espressobar. Daarnaast ontstaat  er een kruisbestuiving tussen de ondernemingen van BRANDPUNT door de brede stroom aan traffic; de klanten die voor de diverse bedrijven langskomen.

Brandpunt Breda - verhuur werkruimtes

4

6

Momenteel zijn alle ruimtes op de bovenverdiepingen verhuurd aan leuke creatieve bedrijven. Benieuwd welke bedrijven momenteel in Brandpunt zijn gevestigd ? Kijk op onze /HUISGENOTEN pagina.

Soms komt er een ruimte vrij. Mocht je interesse hebben om in de toekomst een ruimte te huren bij Brandpunt kun je altijd contact met ons opnemen. Dan nemen we contact met je op als er een ruimte vrijkomt.

5

3

2

 

 

Back to Top