BEDRIJVEN

Bij BRANDPUNT  vind je een dynamische mix van ondernemers en bedrijven die elkaar versterken in een relaxte, creatieve setting . Ontwerpers, makers, bedenkers, allemaal onder één dak: een combinatie die werkt. Momenteel zijn de volgende bedrijven gevestigd in Brandpunt

 

 

 

                       

Creative 28 is een jong en creatieve film studio

 

 

 

Storytelling Product

“Hoe sla je de brug tussen storytelling en je product, dienst of maatschappelijke boodschap. Je wilt dat mensen over je product of propositie gaan praten. Om dat effectief voor elkaar te krijgen heb je vaak verschillende ‘lagen’ nodig. Denk aan design, fotografie, illustraties, online communicatie, film, games, virals etc. Het spel is elke keer anders, dat is de uitdaging en tegelijk het facinerende van elke nieuwe dag.”

Jeroen Tebbe is copywriter en creatief strateeg en was actief in de Amsterdamse en Rotterdamse (online) bureauwereld. Als conceptontwikkelaar is hij zich steeds meer gaan specialiseren op het raakvlak van storytelling en produkten.  O.a. bedenker van de knalgele ‘Zeeman’ onderbroek, de bekroonde Zeeman breiactie ‘Muts Have’, Bas Kosters for Zeeman.

 

storytelling-product-logo

Creative28

Creative 28 is een jong en creatieve film studio, dat zich richt op het produceren van bedrijfsfilms, commercials, promotiefilms, webfilms, moodfilm, instructiefilms, tv-formats en andere toepassingen van beeld en media content. Wij zoeken een creatieve eigentijdse oplossing om uw verhaal in beeld te brengen anders dan alle anderen.

 

Op dit moment zijn al onze werkruimtes verhuurd.  Mocht je interesse hebben in het huren van een ruimte, stuur ons dan even een berichtje.  Wij zullen dan contact met je opnemen zodra er een ruimte vrijkomt.

 

 

Back to Top