/ONZE/HUISGENOTEN/

Bij BRANDPUNT  vind je een dynamische mix van ondernemers en bedrijven die elkaar versterken in een relaxte, creatieve setting . Ontwerpers, makers, bedenkers, allemaal onder één dak: een combinatie die werkt. Momenteel zijn de volgende bedrijven gevestigd in Brandpunt

 

Tinne en Mia

 

storytelling-product-logo

 

                       11703114_414559055416778_4907693417657560570_n

Vlees en Vis - reclamemakers

Creative 28 is een jong en creatieve film studio

 

Jebo Finance

 

 

straat-logo111

Tinne+Mia

Tinne+Mia by Toffe Madammen wordt gevormd door het ontwerpers-duo Marjan Godrie en Karien Kuijpers. Ze hebben een succesvolle produktlijn ontworpen voor stationary, beddengoed en tassen.

 

Storytelling Product

“Hoe sla je de brug tussen storytelling en je product, dienst of maatschappelijke boodschap. Je wilt dat mensen over je product of propositie gaan praten. Om dat effectief voor elkaar te krijgen heb je vaak verschillende ‘lagen’ nodig. Denk aan design, fotografie, illustraties, online communicatie, film, games, virals etc. Het spel is elke keer anders, dat is de uitdaging en tegelijk het facinerende van elke nieuwe dag.”

Jeroen Tebbe is copywriter en creatief strateeg en was actief in de Amsterdamse en Rotterdamse (online) bureauwereld. Als conceptontwikkelaar is hij zich steeds meer gaan specialiseren op het raakvlak van storytelling en produkten.  O.a. bedenker van de knalgele ‘Zeeman’ onderbroek, de bekroonde Zeeman breiactie ‘Muts Have’, Bas Kosters for Zeeman.

 

Duizend Dingen

Het bureau Duizend Dingen bestaat uit het duo Dabbe van den Brand en Tim van Laere. Bureau Duizend dingen is een creatief bureau dat zich richt op full-service Multimediadesign. Een prachtig woord maar wat houdt dit bij ons eigenlijk in? U heeft een probleem; wij een creatieve oplossing. Fullservice staat voor het bedenken van een idee, het maken van een plan de uitwerking hiervan. We helpen bedrijven bouwen aan hun uitstraling, op elke denkbare manier. Wij creëren digitale haute couture, krachtige ideeën, visuele communicatie en perfecte pixels.

 

 

Vlees en Vis

Goede reclame werkt! Reclame is en blijft nog altijd het creatief vertalen van jouw boodschap. Om daar vervolgens het beste mechanisme bij te pakken om die boodschap bij jouw doelgroep te krijgen. Want een mooi plaatje is leuk, maar dat het ook werkt vinden wij net iets belangrijker. Onze creativiteit en effectiviteit is altijd inclusief, het is niet of maar EN.

 

Creative28

Creative 28 is een jong en creatieve film studio, dat zich richt op het produceren van bedrijfsfilms, commercials, promotiefilms, webfilms, moodfilm, instructiefilms, tv-formats en andere toepassingen van beeld en media content. Wij zoeken een creatieve eigentijdse oplossing om uw verhaal in beeld te brengen anders dan alle anderen.

 

JeBo Finance

Administratiekantoor JeBo Finance is opgericht in 2007. Onze kracht en meerwaarde is onze persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten. Wij streven er naar om onze dienstverlening precies op maat aan te bieden aan onze klanten. Dit is voor iedere klant anders, voor de één betekend dit alles uitbesteden en compleet ontzorgen terwijl een ander kiest voor zoveel mogelijk zelf doen. Ondanks ons brede dienstenpakket streven wij ernaar om voor iedere klant vooraf duidelijke en vaste prijsafspraken te maken.

Per 1 mei 2016 komt er een ruimte vrij. Mocht je interesse hebben om in de toekomst een ruimte te huren bij Brandpunt kun je altijd contact met ons opnemen. Dan nemen we contact met je op als er een ruimte vrijkomt.

 

 

Back to Top