LASERLAB

Laserlab in Breda

In Brandpunt vind je het laserlab van Creative Use of Technology, sinds 2012 een vaste creatieve waarde in de stad Breda. In de werkplaats achterin het pand zijn voortdurend twee lasersnijders bezig met het uitsnijden en graveren van allerlei creaties. Dagelijks worden er lasergesneden producten de wereld overgestuurd. Variërend van gegraveerde houten telefoonhoesjes tot grote hanglampen, allemaal ter plekke gemaakt.

Dit is waar de oorsprong van Brandpunt ligt. Als Creative Use of Technology zijn we ooit begonnen met een werkplaats met één enkele lasersnijder en een kleine winkel aan de Molenstraat. Na een paar jaar groeiden we uit onze voegen en zijn we verhuisd naar het pand in de Reigerstraat. Het huidige Laserlab biedt veel meer ruimte en mogelijkheden en heeft nu zelfs een tweede lasersnijder.

Maatwerk

Naast het maken en verkopen van eigen producten doen we ook maatwerk zoals houten borden met gravering van een logo of gepersonaliseerde producten zoals houten telefoonhoesjes of houten horloges met een eigen tekst of ontwerp.

Bij ons is het mogelijk om je eigen ideeën en creaties te laten lasersnijden of graveren. Het Laserlab van Creative Use of Technology maakt al je ideeen tot lasergesneden werkelijkheid!

B2B

We werken ook voor andere ontwerpers, makers en labels, zoals Het Lichtlab.

Heb je interesse om iets door ons te laten maken?  of ben je nieuwsgierig en wil je een keertje komen kijken? neem dan contact op.

 

laserlab Creative Use of Technology - lasersnijden en graveren

 

Producten van Creative Use of Technology:

Eén van onze best verkopende colliers; the 'V-shape' ☺️
Wat vinden jullie van onze nieuwe lamp, in combinatie met onze houten wereldkaart?! De wereldkaart is al beschikbaar op onze website, de lamp binnenkort 'oak'!
Onze 'Do more of what makes you happy' quote in leer! Een origineel kleinigheidje voor moederdag!!  🎁
Verras je moeder met deze prachtige laser gesneden oorbellen!
‘Ik hout van jou!’ Een leuke manier om je moeder te verassen tijdens moederdag en haar te vertellen dat je van haar hout! ❤️
‘Die andere moeders doen ook maar wat’ Een leuke quote voor moederdag 😜
'Als je van cactus hout!' Een leuk cadeuatje voor moederdag?! 🎁
Moederdag komt er aan! Heb jij al een cadeautje voor één van de belangrijkste vrouwen in je leven?! 🎁#moederdag #moederdagcadeau #moederdagtip #moederdag2018
Klein formaat 150 × 60 cm € 175,-
Een gave beursstand van Beezzz Wax, met een door ons gegraveerd logo!
''Obrigada'' betekend ''bedankt'' in het Portugees. Wie zou jij willen bedanken?
Een custom opdracht voor de VVV, geïnspireerd op onze houten onderzetters! Interesse in een op maat gemaakte opdracht? Stuur ons een berichtje! 😊#custom #order #lasercut #wooden #coaster #breda #vvv
Een zwevend horloge!! ☁️😱 Prachtige foto gemaakt door een tevreden klant!

 

Meer over lasersnijden, graveren en producten Creative Use of Technology

 

 

Back to Top