LASERLAB

Laserlab in Breda

In Brandpunt vind je het laserlab van Creative Use of Technology, sinds 2012 een vaste creatieve waarde in de stad Breda. In de werkplaats achterin het pand zijn voortdurend twee lasersnijders bezig met het uitsnijden en graveren van allerlei creaties. Dagelijks worden er lasergesneden producten de wereld overgestuurd. Variërend van gegraveerde houten telefoonhoesjes tot grote hanglampen, allemaal ter plekke gemaakt.

Dit is waar de oorsprong van Brandpunt ligt. Als Creative Use of Technology zijn we ooit begonnen met een werkplaats met één enkele lasersnijder en een kleine winkel aan de Molenstraat. Na een paar jaar groeiden we uit onze voegen en zijn we verhuisd naar het pand in de Reigerstraat. Het huidige Laserlab biedt veel meer ruimte en mogelijkheden en heeft nu zelfs een tweede lasersnijder.

Maatwerk

Naast het maken en verkopen van eigen producten doen we ook maatwerk zoals houten borden met gravering van een logo of gepersonaliseerde producten zoals houten telefoonhoesjes of houten horloges met een eigen tekst of ontwerp.

Bij ons is het mogelijk om je eigen ideeën en creaties te laten lasersnijden of graveren. Het Laserlab van Creative Use of Technology maakt al je ideeen tot lasergesneden werkelijkheid!

B2B

We werken ook voor andere ontwerpers, makers en labels, zoals Het Lichtlab.

Heb je interesse om iets door ons te laten maken?  of ben je nieuwsgierig en wil je een keertje komen kijken? neem dan contact op.

 

laserlab Creative Use of Technology - lasersnijden en graveren

 

Producten van Creative Use of Technology:

WD_FB id=”3″

 

Meer over lasersnijden, graveren en producten Creative Use of Technology

 

 

Back to Top