LASERLAB

Het hart van BRANDPUNT is de werkplaats. In het LASERLAB achterin het pand zijn voortdurend twee lasersnijders bezig met het uitsnijden van allerlei creaties. Dagelijks worden er lasergesneden producten de wereld overgestuurd. Variërend van gegraveerde houten telefoonhoesjes tot grote hanglampen, allemaal ter plekke gemaakt.

Dit is waar de oorsprong van BRANDPUNT ligt. Als Creative Use of Technology zijn we ooit begonnen met een werkplaats met één enkele lasersnijder en een kleine winkel aan de Molenstraat. Na een paar jaar groeiden we uit onze voegen en zijn we verhuisd naar het pand in de Reigerstraat. Het huidige LASERLAB biedt veel meer ruimte en mogelijkheden en heeft nu zelfs een tweede lasersnijder.

Naast het maken en verkopen van eigen producten bieden we ook maatwerk, zoals uithangborden voor winkels of telefoonhoesjes met een eigen ontwerp. Het is dus mogelijk om je eigen ideeën en creaties te laten lasersnijden door ons. Het LASERLAB van Creative Use of Technology maakt al je ideeen tot lasergesneden werkelijkheid !

Nieuwsgierig geworden of vol leuke ideeën voor onze lasersnijders? Kom dan vooral langs en vraag naar de mogelijkheden. Wil je direct online meer lezen over lasersnijden, onze producten bekijken of zelf een product op maat bestellen, ga dan naar de website van Creative Use of Technology: http://www.creativeuseoftechnology.com.

 

 

 

Back to Top