EXHIBITION

 

Breda is hard op weg om een populaire cultuurstad te worden en BRANDPUNT is daar een bruisend onderdeel van. Maandelijks worden er verschillende evenementen georganiseerd die vaak gratis te bezoeken zijn. In de grote lichte zaal van BRANDPUNT is bijna altijd wel een kunstexpositie aan de gang. Neem eens een kijkje op onze agenda of er nog interessante bijeenkomsten, workshops of filmavonden worden georganiseerd binnenkort.

DSC01836

Expositieruimtes

Brandpunt beschikt over een grote lichte ruimte die ideaal geschikt is voor exposities. De lange witte muren bieden de mogelijkheid een uitgebreide collectie schilderijen te exposeren. De dakramen zorgen voor een mooi natuurlijk licht. Expositie van kunstwerken op sokkels is ook heel goed mogelijk door de brede opzet van de zaal.

De “zwarte zaal” achterin het pand is een  ruimte die uitermate geschikt is voor presentaties, muziek  of films. De zaal is donker geverfd en is volledig te verduisteren. Er is een beamer met groot scherm en audio-installatie aanwezig. De zaal is met dimbare sfeerverlichting uitgerust.

Interference_2014

Curated InStore

Vanaf eind april 2016 hebben we een vernieuwend concept toegevoegd aan onze inspirerende ruimte. Het concept, met de naam Curated InStore, is een dynamische kunstwinkel met continu wisselende kunst in alle vormen en maten, van de al gevestigde kunstenaar tot startend talent.

“Met dit vernieuwde concept willen we kunst een nieuw, breder podium geven. Hiermee bieden we een alternatief voor galeries en exposities, door zowel in locatie, presentatie en prijs toegankelijk te zijn voor iedereen.  Zoals de naam ‘Curated InStore’ al suggereert kan niet iedereen deelnemen aan ons concept, het werk wordt geselecteerd door een curator, waardoor de kwaliteit hoog blijft en de samenhang wordt bewaakt. “. Doordat het werk niet alleen te bewonderen is, maar ook te koop, wisselt de collectie continu.

Heb je interesse om deel te nemen aan dit concept ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op !

Curated InStore

 

Vergaderruimte huren

Het is ook mogelijk om bij BRANDPUNT evenementen zoals workshops, vergaderingen of andere werksessies te organiseren. Faciliteiten zoals beamer en geluid zijn aanwezig en onze zaal is met diverse opstellingen flexibel om te bouwen. Varierend van een intieme huiskamersetting voor een kleine groep, tot een opstelling met grote werktafels voor workshops tot ca. 50 personen of voor een lezing of presentatie met sprekers en ca. 75 zitplaatsen.
Wij denken graag met je mee om jouw meeting of workshop te realiseren in de creatieve atmosfeer bij Brandpunt.
Daarbij hebben wij ook diverse mogelijkheden voor catering bij deze evenementen; naast een ontvangst met koffie en thee bieden wij ook lunch aan of een afsluitende borrel met hapjes in onze bar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom gerust langs bij ons voor een rondleiding en het bespreken van de mogelijkheden.

DSC01824

Evenementen Agenda

Al onze geplande evenementen kunt u vinden in de Evenementen agenda. Onderstaand vind u de eerst volgende evenementen. Je kunt ook terug bladeren om evenementen die bij Brandpunt geweest zijn terug te bekijken

maart, 2018

Geen Evenementen

Back to Top